"Cijena nije normalna": Uskoro u prodaji žute čizme MSCHF x Crocs

Foto: mschf.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NJUJORŠKI kolektiv MSCHF (čita se kao mischief), poznat po domišljatim proizvodima koji često postanu viralni na društvenim mrežama, prošlog mjeseca, ponovno, zaokupio je pažnju interneta. Naime predstavili su proizvod koji je nastao u suradnji s brendom Crocs - žute čizme imena The MSCHF x Crocs Big Red Boot (Yellow).

Iskoristili su modnu reviju Ricka Owensa za proljeće/ljeto 2024. na Tjednu mode za muškarce u Parizu i ukrali svu pozornost. Tada nisu otkrili nikakve dodatne detalje, ni cijenu ni hoće li biti uopće dostupne za kupnju. 

"SpongeBob je dobio konkurenciju"

No sada je stigla potvrda da će se ove čizme moći kupiti, i to putem službene MSCHF stranice i aplikacije, a predstavila ih je ni više ni manje nego Paris Hilton. Kraljica Y2K mode lice je debitantske kampanje za MSCHF x Crocs i može je se vidjeti kako nosi divovske žute čizme dok je odjevena kao Kill Bill Barbie. 

Kao i uvijek, internet je podijeljenog mišljenja oko ovih čizama. "Ovo je tako glupo i mrzim ih... Kako da ih kupim?", "Trebaju mi", "Sviđaju mi se", "Cijena je luda", "Bože, oprosti mi, ali planiram vrtlariti u njima", "SpongeBob je dobio konkurenciju", "Cijena nije normalna", "Ovo je grozota, jedva čekam", "Ne može bolje od ovoga", neki su od komentara na Instagramu ispod objave o ovim čizmama.

Cijena čizama je 450 dolara (407.35 eura / 3069.18 kn), a ako ih želite, možete se predbilježiti da dobijete obavijest kada postanu dostupne za kupnju ovdje.

Pročitajte više