"Da, da i da": Vibrator u obliku prstena oduševio žene

Foto: lovecrave.com/amazon.de/drops.lovecrave.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POVIJEST vibratora je duga i burna. Od ručno pokretanih modela iz viktorijanskog doba do električnih komercijalno dostupnih poput Rabbita iz 1980-ih, koji je postao globalno popularan zahvaljujući seriji Seks i grad. Danas su vibratori normalizirani i prihvaćeni kao sredstvo za povećanje seksualnog zadovoljstva i masturbaciju te ih se često koristi kako samostalno, tako i u partnerstvu.

>> Novi trend su serumi za seks

No kako piše Fast Company, u 2013. godini došlo je do promjene u ovoj kategoriji seksualnih igračaka. Industrijska dizajnerica Ti Chang i njezina tvrtka Crave uveli su novu kategoriju vibratora pod nazivom - nakit zadovoljstva.

Prvi nakit zadovoljstva bio je Vesper

Vibrator Crave Vesper, cijena na sniženju je 87.99 eura

Inauguracijski proizvod Vesper bio je malen, ali moćan. Dizajniran je poput metka i namijenjen za nošenje kao privjesak. Sada Chang lansira još jedan proizvod koji je počela razvijati i prije Vespera. Zove se Tease.

Sada stiže Tease u obliku prstena

Izgleda slično kao Vesper, u obliku metka, a može se nositi kao prsten. Prethodilo mu je čak deset godina osmišljavanja i posljedičnih problema s proizvodnjom. Prsten Tease sastoji se od crne silikonske trake (dostupne u 11 veličina) i elegantnog vibratora u obliku metka. Baterija mu traje 30 minuta. 

Izrađen je od kirurškog nehrđajućeg čelika i presvučen 24k zlatom ili srebrom. Cijena prstena je 279 dolara (256.25 eura) ili 196 dolara (180 eura), ovisno o završnici, a trenutno je dostupan samo na stranici marke, koja zasad ne šalje izvan SAD-a. No i to bi se uskoro moglo promijeniti, a dobra vijest je da se proizvodi ovog brenda mogu naći i na njemačkom Amazonu. No Tease još nije došao na stanje. 

Prsten je zasad lansiran kao ograničeno izdanje te je dostupno samo 100 komada. Kasnije će biti dostupno još 500 prstenova, a svaki je dizajniran i proizveden u Craveovoj tvornici u San Franciscu. Više o prstenu pogledajte ovdje

Vesper ogrlicu nosile su Madonna i Janet Jackson

Vibrator Crave Vesper, cijena na sniženju je 142.55 eura

Tvrtka nije htjela reći koliko je vibratora Crave Vesper prodano u proteklih 10 godina, ali s obzirom na to da su ga nosile i Madonna i Janet Jackson, može se reći da je ogrlica postigla kultni status. Bit će zanimljivo pratiti uspjeh novog proizvoda. A ako je suditi prema prvim komentarima, bit će hit. 

"Da, da i da", "Treba mi to u životu", "Odmah ću ga kupiti", "Želim ga", "Jedva čekam da ga kupim", "Volim ovo", samo su neki od komentara ispod Instagram objava marke o Tease prstenu. 

Pročitajte više