"Dakle, čuli ste da pokušavam uštedjeti". Lego predstavio najveći Batman set ikada

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je predstavio najnoviji set inspiriran Gotham Cityjem iz Batman: Animirane serije, postavivši rekord kao najveći Lego set posvećen Batmanu do sada. Ovo je značajan korak s obzirom na to da je Lego već ranije predstavio brojne setove inspirirane likom Batmana i drugim DC-jevim superherojima. Ovo je partnerstvo već rezultiralo uspješnim projektima, poput filma Lego Batman.

Međutim, najnoviji Gotham City set uspio je nadmašiti sve prethodne Batmanove proizvode koje je Lego stvorio, što svjedoči o trajnoj popularnosti Batmana.

Sastoji se od 4210 dijelova

Ovaj set sastoji se od čak 4210 dijelova, što ga čini gotovo neprimjetno većim od prethodnog rekordera, koji je imao 4167 dijelova. 

Ovaj set uključuje Gotham City Court, Arkham Asylum, klasični Batwing i Bat Signal, pružajući autentičan doživljaj legendarne animirane serije. Osim toga, set je ispunjen uskršnjim jajima i omiljenim likovima, poput Žene mačke, Jokera, Harley Quinn i samog Batmana.

Ovo je zaista nevjerojatan set koji će sigurno oduševiti sve generacije obožavatelja Batmana, a to se može vidjeti i po brojnim komentarima na društvenim mrežama. "Dakle, čuli ste da pokušavam uštedjeti novac...", "O ne. U nevolji sam", "Jako kul set, jedva ga čekam nabaviti", neki su od komentara.

Set će biti dostupan od 4. travnja 2024. po cijeni od 299.99 eura, a više informacija možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više