Danski brend oduševio novom rasvjetom. Ljudi pišu: Uf, kakva ljepota

Foto: newworks.dk/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAJEM prošle godine pisali smo o danskoj marki New Works i njihovoj visećoj rasvjeti Tense koja je pokorila društvene mreže te se pojavila u mnogim domovima. Sada je marka lansirala novu seriju rasvjete Nebra i čini se da će biti prilično popularna, barem ako je suditi po komentarima na Instagramu. 

"U delikatnom plesu između tradicije i modernog, New Works predstavlja seriju svjetiljki Nebra - elokventan odgovor na bezvremensku težnju za promjenom. Nadamo se da ćete uživati ​​u ovim komadima jednako kao i mi", poručila je marka povodom predstavljanja nove linije na Instagramu. 

"Uf, kakva ljepota", "Vau, sviđa mi se", "Tako lijepo", "Prekrasno", "Nevjerojatno", "Treba mi", "Predivno", samo su neki od komentara na Instagramu ispod fotografija visilice Nebra. 

Može mijenjati oblik

Nebra visilica dolazi u dvije dimenzije - maloj i velikoj, a u liniji se može naći i zidna lampa istog dizajna. Osim što serija Nebra isprepliće klasičan dizajn s modernim mehanizmom, za koji marka kaže da je interaktivan, omogućuje i stvaranje različitih svjetlosnih raspoloženja u domu - od ambijentalnog do intimnog.

Zgodna karakteristika Nebra visilice je ta da korisnik može mijenjati njezin oblik i prilagoditi ga svojim potrebama. Tako rubovi visilice mogu biti spušteni prema dolje, ali i podignuti prema gore. Kako to točno izgleda, pogledajte u videu:

Cijena New Works visilice Nebra kreće od 659 eura, a zidna verzija košta 329 eura. Više o ovoj novoj rasvjeti danske marke pogledajte na službenoj stranici

Pročitajte više