Domaći brend oduševio nas je božićnom kolekcijom šalica

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGIMA dobro poznat kreativni studio Kat's Clay s Krka izdao je novu kolekciju keramičkih proizvoda u sklopu svoje božićne kolekcije. U pitanju je kolekcija šalica i figurica u obliku nara od kvalitetne ručno rađene keramike. Ovaj smo brend već upoznali zahvaljujući prekrasnim šalicama i vazama, a nova kolekcija samo je još jedan podsjetnik na to zašto ih volimo.

>> Domaći brend s otoka Krka izrađuje prekrasne šalice, ali i druge keramičke predmete

Bor ili prugice? Biramo oboje

Šalice su zapremnine oko 300 ml, a možete ih naručiti putem inboxa Instagram profila Kat's Clay po cijeni od 25 eura (188.36 kn). Birajte između uzorka okićenog bora ili pak klasičnih crveno-bijelih prugica.

U božićnoj ponudi su i figurice u obliku nara. Simbol obilja, ljubavi, zdravlja i plodnosti, nar je odličan poklon za Božić. Dodatno, crvena je boja sve popularnija u uređenju interijera, tako da ovaj ukras neće prestati biti prigodan kad prođu blagdani. Dostupni su također putem Instagrama po cijeni od 25 eura (188.36 kn).

Pročitajte više