Što pokloniti fitness entuzijastu? Donosimo nekoliko ideja

Foto: gymbeam.hr/mi.hr/polleosport.hr/materia.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MEĐU vama bliskim osobama barem je jedan fitness entuzijast. Ako niste sigurni što biste im mogli pokloniti za Božić, ne brinite se. Mnogi među njima cijene funkcionalne poklone koji će im pomoći da dostignu svoj cilj, a u nastavku vam donosimo nekoliko ideja.

Za kvalitetan oporavak

Ova Mi pametna vaga nudi do 13 metričkih podataka o vašem tijelu, uključujući postotak masnoće, omjer vode i mišića, različite informacije o metabolizmu i druge podatke. Fitness napredak puno je više od praćenja tjelesne težine, a pametne vage u tome značajno pomažu.

Pametna vaga, mi.hr, 26 eura (195.90 kn)

Nakon treninga masaža je odlična ideja. Pjenasti valjak pogodan je za masažu cijelog tijela, a 3D masažna površina čini ga odličnim za opuštanje prije ili nakon treninga, kao i nakon cjelodnevnog sjedenja ili stajanja na poslu.

Valjak za masažu, GymBeam, snižena cijena je 13.50 eura (101.72 kn)

Masažni pištolj odličan je za jače bolove, a mi smo pronašli mini verziju masažera, koja je, prema recenzijama, jednako dobra kao i veća verzija, ali zbog svoje veličine dostupna je po nešto nižoj cijeni.

"Odličan. Ispunio očekivanja. Sasvim dovoljna snaga uređaja iako je 'mini'. Dosta tih rad s obzirom na druge veće uređaje. Torbica je odlična, sve ima svoje mjesto", stoji u jednom od pohvalnih komentara.

Mini masažer, PolleoSport, 79.69 eura (600.42 kn)

A što je bolje nakon dobre masaže nego kupka? Ove masažne kupke dolaze u nekoliko mirisa, uključujući eukaliptus, citruse i pepermint. Za sve fitness entuzijaste i ljubitelje toplih kupki teško da postoji bolji poklon.

Kupka za oporavak mišića, PolleoSport, 22.99 eura (173.22 kn)

Prehrana za odlične fitness rezultate

Vanavita je brend koji vegani jako dobro poznaju, a njihov protein graška dobiven je iz organski uzgojenog graška. Sadrži do 24 g proteina po obroku i podržava rast mišićne mase i zdravlja kostiju. Pakiranje dolazi s dozatorom.

Vanavita proteini graška, GymBeam, snižena cijena je 16.95 eura (127.71 kn)

Sve više ljudi koristi steviju umjesto šećera, a imaju je i neki proteinski prahovi. Stevija snižava razinu šećera i održava razinu glukoze u krvi, ne utječe na inzulin te je pogodna za dijabetičare.

Whey sa stevijom, PolleoSport, 27.99 eura (210.89 kn)

Ovaj džem također ne sadrži šećer, nego steviju, a dostupan je u nekoliko okusa, uključujući jagodu, marelicu i šumsko voće. Izvrstan je za palačinke, kolače ili kao jednostavan namaz na kruh bez suvišnih kalorija. 

Džem sa stevijom, PolleoSport, 5.99 eura (45.13 kn)

Materia premium matcha rađena je od lišća zelenog čaja iz Japana, a sadrži kombinaciju prirodnog kofeina i L-teanin aminokiseline, što potiče postupno otpuštanje energije koja će vas držati budnima kroz dan.

Matcha, 30 g, Materia, 24.50 eura (184.60 kn)

Pročitajte više