Donosimo preporuke muških poklona do 500 kuna

Foto: Shutterstock/Promo/vivax.com/Konzum/dm/spar.hr/Hoću knjigu/Zalando/sve.hr/Notino

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DO BOŽIĆA su ostala još samo dva tjedna, a ako i dalje niste sigurni što pokloniti, donosimo vam nekoliko ideja za darivanje pripadnika muškog roda.

Pregledali smo ponudu trgovina i izdvojili nekoliko poklon-setova, parfema, brijača i gadgeta.

Proizvodi za njegu

Elemis Set: Men's Luxury Traveller, 429 kn (61.29 €)

Luksuzni set za muškarce sadrži osnovne ELEMIS proizvode za njegu lica i tijela - umirujući gel za brijanje, Superfood čistač za lice, Daily Moisture Boost dnevnu kremu, Sharp Shower gel za tuširanje, Instant Refresh gel za tijelo i  kozmetičku torbicu.

Set možete pronaći u trgovini sve.hr.

Old Spice Whitewater set, 149. 97 kn (19.90 €)

Old Spice set sadrži gel za tuširanje, dezodorans u spreju i sticku, losion poslije brijanja te karte za poker, a možete ga pronaći u Konzumu.

Biobaza Gentlemen Sophisticated Beauty Kit set, 79.99 kn (10.62 €)

Elegantan Biobaza Gentlemen poklon-set za muškarce sadrži gel za tuširanje od 220 ml, deo roll-on od 50 ml i Jajoper od 100 ml.

Set osmišljen za džentlmene nove generacije omogućit će prirodnu njegu od glave do pete. Pažljivo formulirani proizvodi s visokim udjelom prirodnih sastojaka omekšava kožu, pruža sjaj kosi i osigurava cjelodnevnu i ugodnu svježinu, a Jajoper ima zadatak podsjetiti muškarca kako je briga o intimnom području "pola zdravlja".

Možete ga pronaći u Konzumu.


Brijači i trimeri

Gillette poklon-paket King C., redovna cijena je 374 kn (53.43 €)

Gillette poklon-paket King C. sadrži ručnik, hidratantni losion s vitaminima B3 i B5 kompleksom te bežični trimer koji je namijenjen za oblikovanje rubova, trimanje i temeljito podrezivanje kratkih dlačica.

Zamjenjiva metalna oštrica osigurava do šest mjeseci podrezivanja dlačica. Poklon-paket možete pronaći na sve.hr po akcijskoj cijeni od 280.5 kn (40.07 €).

Rowenta For Men Perfect Line Pro, 306.20 kn (40.64 €)

Rowentin aparat za šišanje i brijanje osigurava savršeno šišanje brade ili kose. Dolazi s izmjenjivim dodacima, a duljina šišanja je podesiva. Aparat i dodaci lako se održavaju, a set možete pronaći u ponudi web trgovine Notino.


Gadgeti

Punjač BLK Moleskine, 260 kn (34.51 €)

Vanjska baterija za punjenje u hodu izgleda poput malog klasičnog Moleskine dnevnika s elastičnom trakom i zaobljenim kutovima. Bateriju možete pronaći u trgovini Hoću knjigu.

Smartwatch Vivax Life fit, 229.99 kn (30.52 €)

Vivaxov pametni sat prodaje se u crnoj i zlatnoj boji. Sat ima ekran veličine 1.4 inča i vodootporan je, a možete ga pronaći u Sparu.


Knjige

Muškarci i žene, 99.90 kn (13.26 €)

Knjiga Muškarci i žene Marija Gložinića krije niz korisnih savjeta uz koje će se muškarci i žene moći lakše sporazumjeti. Knjiga je nastala kao odgovor na poplavu knjiga o tome kako pronaći pravog muškarca, kako ga preoblikovati i zadržati. Knjigu možete pronaći u trgovini Hoću knjigu.


Parfemi

La Nuit de L'Homme Le Parfum, 60 ml, redovna cijena je 623.80 kn (82.79 €)

Elegantni parfem La Nuit de L'Homme Yves Saint Laurenta prepun je senzualnih i orijentalnih nota, pa je savršen izbor za posebne prigode, a najbolje će pristajati karizmatičnim i dinamičnim muškarcima. Mirisom parfema dominiraju svježi bergamot nježno začinjen paprom i anisom te slatki miris labdanuma prožet opojnom lavandom i sočnim, voćnim notama.

U web trgovini Notino parfem je trenutno snižen za 28 posto, pa 60 ml košta 469 kn (62.25 €).

Dolce & Gabbana Intenso pour homme, 75 ml, 469.90 kn (62.37 €)

Parfemska voda za muškarce Dolce & Gabbana Intenso ikoničan je drveni muški miris koji savršeno pristaje muškarcima koji se ne boje izraziti svoje osjećaje i uvijek žele maksimalno uživati u svom životu. Možete ga pronaći u dm-u.

Tom Tailor poklon-paket, 144.90 kn (19.23 €)

Poklon set za muškarce sadrži toaletnu vodu od 30 ml i gel za tuširanje od 100 ml. Karakterizira ga sportski i elegantan miris koji najbolje stoji samopouzdanim i avanturističnim muškarcima. Poklon paket možete pronaći u ponudi dm-a.


Modni dodaci

Zign torba za prijenosno računalo, 449 kn (59.58 €)

Kožna torba za laptop s patentnim zatvaračem ima dva pretinca. Dimenzije torbe su 28.5 x 38.5 x 7 cm, a možete ju naručiti u Zalandu.

Pročitajte više