Sjećate li se ovih trendova? Ponovo se vraćaju

Foto: zalando.hr/zara.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEZ OBZIRA na sezonu ili trenutačne trendove, traper će uvijek biti neizostavan dio garderobe većine ljudi. Bilo da se radi o trapericama ili jaknama, traper je esencijalan za svaki ormar, a 2024. godina bit će još značajnija za ovaj klasični komad odjeće. Ako ste se zaželjeli odmaka od klasičnih komada, izdvajamo neke trendovske komade za ovu sezonu.

Traperice s ukrasima

Traperice s ušivenim detaljima svakih se nekoliko godina vraćaju u modu, a samim time i na police trgovina. Kako je ove sezone dupli traper veliki hit, maštovitost u odabiru trapera je još važnija, piše The Manual. Traperice za zakrpama i drugim detaljima najjednostavniji su način da osvježite svoj stil.

Traperice sa zakrpama, Zalando, 80 eura
Uske traperice sa zakrpama, Zalando, snižena cijena je 27.95 eura

Iznošeni traper

Ako razmišljate o tome da se riješite starih traperica s rupama i ogrebotinama, ne brzajte. Traperice s tragovima nošenja sve su poželjniji odjevni komad, a ako ste ih sami prethodno nosili, umjesto da ste ih kupili "iznošene", vintage dojam će biti bolji. Ako ste spretni, možete i sami oslabiti niti i stvoriti rupe uz pomoć škara.

Traperice iznošenog izgleda, Zara, 39.95 eura
Traperice s poderotinama, H&M, 39.99 eura

Što veće, to bolje

Velike, široke traperice nevjerojatno su udobne te sve više zamjenjuju skinny kroj. Traperice koje ugodno sjedaju na struk i bedra osigurat će stabilnost i udobnost prilikom nošenja, poput trenirke. Remenje izgleda posebno dobro na širokim trapericama.

Crne široke traperice, Zara, 59.95 eura
Vrećaste traperice, H&M, 39.99 eura

Pročitajte više