"Došao sam samo po piva": Kevin Bacon pokazao što se dogodi u neplaniranom šopingu

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMAC Kevin Bacon nedavno je na svom TikTok profilu podijelio situaciju iz trgovine s kojom se sigurno mnogi mogu poistovjetiti.

U videu se javlja iz trgovine i ističe koliko je važno imati popis pri kupovini. Okrećući kameru prema kolicima, komentira: "Nikada ne biste trebali ići u trgovinu bez popisa. Evo zašto." Potom prelazi na odjeljak s hranom za mačke i pse i dodaje: "Da vam pokažem da uopće nemam ideju ni plan što kupiti, nalazim se ovdje, a nemam ni mačku ni psa."

@kevinbacon

This is what happens when you go to the store with no list.

♬ original sound - Kevin Bacon

U sljedećem klipu, Kevin istražuje odjeljak s igračkama, traži čestitke, a potom i dječju hranu. "S obzirom na to da nisam napravio listu, ne znam trebaju li mi prepeličja jaja", komentira dok pokazuje pakiranje jaja. Nakon toga, uzima i vrećicu za višekratnu upotrebu s likom Mickeyja Mousea.

Dok se vraća do svog auta, s punim kolicima, govori kako mu je ovo bila stresna nedjelja i kako je zapravo otišao u trgovinu samo zbog piva. "Išao sam u trgovinu jer mi je trebalo pivo, ali ga navodno ne možete kupiti do poslijepodneva", rekao je.

Mnogi su se poistovjetili s Kevinovom situacijom

Mnogi su se u komentarima poistovjetili s Kevinovom situacijom te su dijelili svoja slična iskustva i savjete za kupovinu. "Kad Kevin Bacon ima isti dan kao ti, znaš da će sve biti u redu", "Slavni imaju iste probleme kao i mi", "Zaboravljam stvari čak i s popisom za kupovinu", "Dva pravila za kupovinu namirnica Kevine.. uvijek uzmite popis i nikad ne idite u trgovinu kada ste gladni", "Samo nemoj kupovati gladan, stvarno se uvališ u nevolju", neki su od komentara.

Pročitajte više