Dr. Martens lansirao novu kolekciju klompi: "Trebam ih više od zraka"

Screenshot/Foto: TikTok/drmartens.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DR. MARTENS je nedavno lansirao kolekciju Zebzag klompi za proljeće i ljeto, a već su postale pravi hit. Klompe su uniseks, a moguće ih je nositi kao natikače ili pak pomaknuti remen ako vam je potrebna dodatna potpora za gležanj. Klompe su posebno zanimljive jer su iznimno lagane unatoč debelom potplatu.

"Tako su lijepe"

Od četiri dostupne boje na društvenim se mrežama svakako najviše priča o prljavo-ružičastima, a upravo se one najbrže i rasprodaju u trgovinama, ali i na službenom web-shopu brenda. Preostale tri boje su crna, kremasta i zelena.

@drmartens More mules. #DrMartens #DrMartensZebzag #ZebzagMules ♬ the perfect pair - syrene <3

"Trebam ih više od zraka", "Imam crne, volim ih", "Kako su slatke", "Jedva čekam da mi stignu", "Imam ih, najudobnije cipele ikad", "Što ste zakuhali, tako su lijepe", "Tako su udobne, šokirala sam se", "Trebam jedan par što prije" neki su od komentara na TikToku brenda.

@thesolewomens Replying to @paige the green Dr.Martens Zebzag are the vibe 💚✨🤌 #fyp #drmartens #zebzag #foryoupage #docs #drmartenszebzag #unboxing ♬ The finest Lofi Hip Hop(843801) - Dusty Sky

Potplati klompi kombiniraju laganu EVA pjenu i izdržljiv PVC, a gornjište je izrađeno od kože s dodatkom mekanog samta na vrhu. Podesiva traka omogućava prilagodljivost različitim potrebama pri nošenju.

Zebzag klompe, 140 eura

Zebzag klompe su dostupne na službenom webshopu brenda i u odabranim trgovinama, a više možete doznati ovdje.

Pročitajte više