Dva brenda tenisica zagrebački maturanti posebno vole

Foto: Hana Kajari/nike.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS je norijada, a maturanti su, osim majicama s fora natpisima, privukli pozornost i tenisicama. Pregledali smo kakve najviše vole nositi.

Klasici su popularni i među mladima

Našlo se tu različitih brendova i stilova, ali dva brenda, čini se, posebno vole, a to su adidas i Nike. Maturanti su mahom birali jednostavne boje i dezene tenisica pokazujući da i mladi ipak najviše vole klasike.

Posebno su se na nogama maturanata i maturantica istaknuli modeli adidas Samba, Nike Blazer '77 Low i Mid, kao i popularan Nike Dunk model. Neki su maturanti prošetali i Converse, Puma i Veja tenisice, no adidas i Nike definitivno dominiraju. Prema onome što smo danas vidjeli, čak bismo rekli da dominira Nike, a neki su maturanti nosili i Air Force model.

Popularne smo modele izdvojili ispod.

Pročitajte više