Emily Blunt oduševila cipelama na crvenom tepihu. Evo gdje ih kupiti

Foto: Profimedia/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA od slavnih osoba koja već godinama privlači pozornost svojim elegantnim stilom je Emily Blunt. Još otkad je privukla pozornost kao Emily Charlton u filmu Vrag nosi Pradu, njezin je stil pojam elegancije, a njezina modna kombinacija na dodjeli nagrada Producers Guild privukla je posebnu pozornost, primarno zbog cipela.

Dostupne na Amazonu

Glumica je odabrala plavu Oscar de la Renta haljinu dužine do gležnja, koja kao da je izašla iz bajke, te ju je uparila s cipelama sa srebrnim detaljima. Cipele su brenda Betsey Johnson, model je Viola Silver, a najbolje od svega je što su cipele cjenovno pristupačnije od mnogih brendova koje smo navikli vidjeti na crvenom tepihu.

Ove smo cipele pronašli na Amazonu po cijeni nešto višoj od 200 eura, što je značajno niže od cijene haljine koja košta preko 12.000 eura.

Betsey Johnson Viola Silver, Amazon, 213.56 eura

Pročitajte više