Sedam novih emojija za iPhone u fazi je testiranja

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO bi obogatio korisničko iskustvo, Apple redovito dodaje nove emotikone na iPhone, iPad, Mac i druge uređaje. Tako bismo krajem 2024. ili početkom 2025. trebali dobiti nove emojije na svoje uređaje. Novi emojiji koji su u razmatranju trebali bi biti lice s podočnjacima, otisak prsta, drvo bez lišća, povrće, harfa, lopata i mrlja.

Odobrenje se očekuje sredinom ove godine

Kako piše MacRumors, beta testiranje novih emojija već je krenulo, a trebalo bi trajati do 2. srpnja. Nakon toga, ako ne bude nikakvih problema, znakovi bi trebali biti i službeno odobreni.

Često treba nekoliko mjeseci da proizvođači pametnih telefona stvore ilustracije za nove odobrene emojije, tako da bi novi trebali stići najranije kad iOS 18 bude lansiran. Izlazak iOS-a 18.4 očekuje se oko ožujka 2025., što bi trebao biti zadnji rok za lansiranje novih emojija.

Apple je posljednji put uveo nove emotikone s ažuriranjem iOS 17.4 u ožujku 2024. Tada dodani emojiji uključuju limetu, smeđu gljivu, feniksa, slomljeni lanac, kimanje glavom za "da" i odmahivanje glavom za "ne".

Pročitajte više