Evo kad će biti službeno predstavljeni novi Samsung mobiteli

Foto: samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je i službeno potvrdio datum predstavljanja svojih Galaxy S24 mobilnih telefona. Tvrtka Samsung 17. siječnja bit će domaćin Unpacked događaja u San Joseu. Moći će se pratiti uživo na web stranicama Samsung.comSamsung Newsroomu i Samsung YouTube kanalu s početkom u 19 sati.

Najavljen Galaxy AI

Na događanju, koje će se održati u SAP Centru, predstavit će sva tri Galaxy S24 modela, a u teaseru na svojem YouTube kanalu najavili su i kako stiže Galaxy AI. Iscurili su podaci prema kojima će AI navodno biti korišten za uređivanje fotografija preko Generative Edit opcije.

Neki vjeruju i kako će Samsung dodati i opciju simultanog prevođenja kako bi dvije osobe koje ne govore istim jezikom mogle ugodno telefonski razgovarati.

Kako bi zagrijao publiku za događanje, Samsung je kupcima u SAD-u omogućio rezervaciju bilo kojeg Galaxy S24 mobitela između 2. i 16. siječnja, za što će dobiti i popust u vrijednosti 50 američkih dolara.

Očekuje se da će novi uređaji imati kućište od titana, kao i Snapdragon 8 Gen 3. Još nije poznato hoće li Snapdragon verzije biti dostupne u Europi ili su namijenjene isključivo američkom tržištu.

Pročitajte više