Ruž Selene Gomez oduševio. Ljudi pišu: Prekrasno, oduzima dah

Foto: Profimedia/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SELENA GOMEZ privukla je veliku pozornost na sebe na 15. dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu. Glumica i pjevačica oduševila je tamnocrvenim ružem savršeno usklađenim sa svojom Oscar de la Renta haljinom i Tiffany & Co. dijamantnom ogrlicom. Njezin vizažist Hung Vanngo na svojem Instagramu otkrio je o kojim je proizvodima riječ.

Kombinacija dva ruža i olovke

Za njezinu je šminku koristio proizvode njezinog vlastitog brenda Rare Beauty, uključujući olovku za usne i ruž Kind Words, oboje u nijansi Strong, te limitirano (i rasprodano) izdanje mat ruža za usne Rare Impact Kind Words u svijetlocrvenoj nijansi Devoted. Dodao je i malo rumenila te umjetne trepavice brenda Lashify.

"Besprijekorno", "Savršeno, kao i uvijek", "Wow, te usne", "Prekrasno", "Izgleda nevjerojatno", "Prekrasna je, izgleda neodoljivo, a ovaj look je odličan", "Prekrasno, oduzima dah", "Najbolje od najboljega", neki su od komentara na Instagramu.

Rare Beauty proizvode možete naručiti na službenoj Sephora stranici. Ruž za usne je mat, no lagane teksture koja ne isušuje usne. Dostupan je u istih 10 nijansi kao i olovka za usne za jednostavno uparivanje nijansi.

Rare Beauty Kind Words ruž za usne, Sephora, 23 eura
Rare Beauty Kind Words olovka za usne, Sephora,17 eura

Pročitajte više