Galaxy Z Fold 6 bi mogao biti čak i jeftiniji nego što smo očekivali

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČINI se da se stvari mijenjaju kada su u pitanju sklopivi uređaji. Bilo je izvještaja da će Samsung ove godine lansirati dva modela Galaxy Z Fold 6 telefona. Ranije se očekivalo da će jeftiniji od ta dva koštati oko 1000 ili 1200 dolara. Međutim, novo izvješće tvrdi da će južnokorejska tvrtka lansirati još jeftiniju verziju Galaxy Z Fold 6 ove godine s još nižom cijenom, kako bi poboljšala svoje prodajne brojke.

Prema novom izvješću časopisa SisaJournal, Samsung ove godine planira lansirati pristupačniju verziju svoje serije telefona Galaxy Z Fold. Cijena će mu navodno biti samo 800 dolara (736 eura).

Ova ideja zvuči nevjerojatno, pogotovo jer bi nova cijena bila znatno manja od trenutne cijene, pa čak i manja od serije Galaxy Z Flip. Samsung će vjerojatno morati dodatno smanjiti troškove kako bi postigao tu cijenu.

Imat će manji zaslon, manju bateriju...

Izvješće također navodi da ovaj uređaj neće podržavati S Pen. Osim toga, imat će manji zaslon, manju bateriju i drugačiji čipset u usporedbi s Ultra Galaxy Z Fold 6. Iako će kamera i dalje biti visoke kvalitete, bit će "slična postojećem modelu", tj. Foldu 5. 

Više informacija o cijenama Samsungovih nadolazećih sklopivih uređaja očekuje se u mjesecima koji dolaze.

Pročitajte više