Evo koliko veličina se očekuje da će imati Galaxy Ring

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNGOV Galaxy Ring prvotno je bio najavljen u siječnju, zatim prikazan u veljači na MWC-u, a službena objava očekuje se ovog srpnja na nadolazećem Unpacked događaju tvrtke. Na događaju će također biti predstavljeni sljedeći Galaxy Z Flip i Z Fold.

Dvije veličine vjerojatno su odbačene

Do sada su mnogi vjerovali kako će biti ukupno devet veličina Galaxy Ringa, ali nove informacije sugeriraju da je Samsung možda odlučio smanjiti taj broj i da će ih biti osam. To je zaključak izveden iz brojeva modela prstenova: SM-Q500, SM-Q501, SM-Q502, SM-Q505, SM-Q506, SM-Q507, SM-Q508 i SM-Q509.

Samsung Galaxy Ring brojevi ukazuju na osam različitih veličina. S obzirom na to da u sekvenci nedostaju dva broja, odnosno SM-Q503 i SM-Q504, moguće je da je prvotno planirano deset veličina, piše GSM Arena. SM-Q500 bi trebala biti najmanja veličina, dok bi SM-Q509 trebala biti najveća.

Samsung želi prsten ponuditi u tri boje. Galaxy Ring će trajati do devet dana s jednim punjenjem, moći će pratiti ciklus spavanja, a vjerojatno će imati i NFC za jednostavnije plaćanje.

Pročitajte više