Ferrero je izbacio Kinder Tronky

Foto: kinder.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Ferrero je još prošle godine izbacio Kinder Tronky na kineskom tržištu, a sada ga je odlučio lansirati na svjetsko tržište te se proteklih dana pojavio u Južnoj Americi, Australiji i Novom Zelandu. Novi biskvit kombinira slojeve mliječne kreme, mrvljenog keksa i Kinder čokolade s hrskavim završetkom od vafla, stvarajući "ozbiljno ukusan" biskvit. 

"Sličan Kinder Buenu"

Oni koji su isprobali Kinder Tronky kažu da ih okusom podsjeća na Kinder Bueno. "Tronky, mislim da je vrlo sličan Kinder Buenu, samo što nema čokolade oko sebe!", "Hrskava oblatna, a o nadjevu mislim da ne trebam puno jer ova krema s komadićima biskvita je božanstvena", "Krema je stvarno ukusna, mogla bih ju jesti žlicom", samo su neki od komentara. 

Kinder Tronky dolazi u pojedinačnom pakiranju od 18 g i multipakiranju koje uključuje pet prutića i ima 90 grama. S obzirom na to da se kod nas mogu kupiti Ferrero Tronky Nocciola Vafli, nadamo se da ćemo uskoro na policama trgovina vidjeti i Kinder verziju. 

Veliko pakiranje smo našli u online shopu SugarGang i cijena mu je tu 12.60 € (94.94 kn) što nam se čini pretjerano za pet prutića te se nadamo prilično nižoj cijeni kada stigne na police fizičkih trgovina. 

Pročitajte više