Jeste li već isprobali ovaj jednostavan trik za uštedu kod frizera?

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FRIZERI su nužni, ali ponekad su ljudima preskupi. U pokušajima da uštede novac, mnogi će se sami šišati, no što ako biste mogli imati i ovce i novce? Jedna je tiktokerica došla na ideju kako uštedjeti novac za šišanje, a dobiti uslugu kakvu od frizera i očekujemo.

"Ovo je stvarno genijalno"

Naime, RenoMyLife (@idunno) je došla na ideju da sama odreže dio kose prije zakazanog termina. Tako joj se šišanje neće naplatiti po tarifi za dugu kosu, nego po onoj za poludugu. Ma koliko rezultat bio neuredan, nije važno. Vješte frizerske ruke riješit će problem.

@renomylife pre haircut haircut to save money 🦭💇🏼‍♀️ #selfhaircut #haircut #cuttingmyhair #cuttingmyownhair #hair #homehaircut #bobhaircut #actuallyautistic #fyp ♬ Real Love Baby - Father John Misty

"Frizerka sam i puno više vremena potrošim na kratku nego na dugu kosu, zbilja ne razumijem zašto se naplaćuje po dužini", "Svi frizeri naplaćuju po dužini, ovo je stvarno genijalno", "Napravila si savršeni bob, ne trebaš ni ići frizeru", "Sama se šišam otkad mi je 14, sad su mi 32 i sigurno sam uštedjela bogatstvo", "Zašto se ovog nisam sjetila?" neki su od komentara.

U komentarima je otkrila kako u salonu u koji odlazi šišanje srednje duge kose košta oko 90 australskih dolara. Mnogi su ostali zgroženi cijenom, pogotovo osobe koje ne žive u Australiji: "Ne mogu vjerovati. Ovdje u Meksiku je to cijena u luksuznim salonima."

Pročitajte više