Galaxy Watch 7 je na pomolu. Evo kad navodno stiže

Foto: samsung.com (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tektu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO JE za vjerovati glasinama, Samsung Galaxy Watch 7 trebao bi stići tijekom srpnja. Nova curenja su vrlo pouzdana, stoga su mnogi gotovo sigurni da ćemo za tri mjeseca ugledati novi Galaxy Watch. SamMobile je primijetio da se Samsungov uređaj s kodom SM-L305U upravo pojavio na Bluetooth SIG bazi podataka. U bazi se moraju pojaviti svi uređaji s Bluetooth mogućnostima prije puštanja u javnost.

Očekuje se značajno poboljšanje specifikacija sata

Vjeruje se kako ovaj kod upućuje upravo na Galaxy Watch 7. Pojava sata na popisu ne govori nam puno o specifikacijama, osim što znamo da ima podršku za Bluetooth 5.3 LE, kao i njegov prethodnik. Također, govori nam da je lansiranje blizu.

Priča se kako će Samsung održati još jedan Unpacked događaj u srpnju i kako će tada pokazati Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Samsung Galaxy Ring i, naravno, Galaxy Watch 7. Neki vjeruju kako možemo očekivati tri varijante pametnog sata - Watch 7, Watch 7 Classic i još jedan cjenovno prihvatljiviji model.

Navodno će Samsung predstaviti svoj prvi procesor od 3nm unutar Watcha 7, što će rezultirati povećanjem učinkovitosti rada od 50% u odnosu na trenutni čip Exynos W930. Osim toga, Samsung bi mogao povećati internu pohranu Galaxy Watcha 7 na 32GB, dvostruko više nego što ima Watch 6. Očekuje se i poboljšanje u trajanja baterije.

Pročitajte više