Neki modeli Garmin satova dobivaju traženu nadogradnju

Foto: garmin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAJNOVIJE Garminovo ažuriranje satova donosi nove značajke, kao što je Messenger, kao i popravke nekih prijavljenih problema. Ažuriranje je već dostupno, dva mjeseca nakon posljednjeg ažuriranja, a promjene se odnose na seriju Fenix 7, kao i modele Enduro 2, Epix 2, Marq 2 i Quatix 7.

Stižu popravci poznatih bugova

Glavna novost je dugo očekivana Garmin Messenger aplikacija koja korisnicima omogućuje slanje poruka uz pomoć Garminove satelitske veze za komunikaciju.

Ažuriranje također omogućuje korisnicima korištenje značajke Find My Phone tijekom aktivnosti koje koriste GPS, kao što je trčanje. Korisnici će moći i brzo prebacivati izvor praćenja otkucaja srca kako bi osigurali maksimalnu točnost podataka. Moći će birati žele li da otkucaje prati sat ili prsni pojas.

Garmin u sklopu ažuriranja dodaje i novu aktivnost - unutarnje hodanje. Od ove će mogućnosti najveću korist imati oni koji koriste trake za hodanje kod kuće. Konačno, stižu i popravci poznatih bugova.

Ljubitelji aktivnosti na otvorenom bit će još sigurniji

Najveća je novost Garmin Messenger. Aplikacija je inače dostupna na iOS-u i Androidu i na prvi se pogled ne razlikuje puno od standardne aplikacije za slanje poruka, piše Tech Radar

No, ova aplikacija postane puno moćnija kad korisnici skrenu s utabane, dobro poznate staze. Neprekidno je povezana sa satelitima zahvaljujući usluzi inReach. Ako je sat uparen s uslugom, vaše će se poruke automatski preusmjeriti kroz inReach vezu kad mobilna usluga nije dostupna.

U slučaju da se izgubite, po potrebi možete poslati SOS poruku i u svakom trenutku doći do pomoći. Uz to, možete dijeliti svoju lokaciju, pratiti vremensku prognozu i drugo. Ukratko, ako volite planinariti i istraživati nepoznata mjesta, od ove ćete mogućnosti imati velike koristi.

Pročitajte više