Generacija Z sprda milenijalce zbog modnog stila. Evo zašto

Screenshot/Foto: TikTok/hm.com/bershka.com/stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO se u pravilu dobro slažu, generacija Z i milenijalci vole se zezati na račun jedni drugih. Pogotovo generacija Z na račun milenijalaca. Ovaj put su milenijalke "pod paljbom" zbog specifičnog načina odijevanja, koji je na društvenim mrežama poznat kao ultimativna ženska uniforma.

"Najbolja ženska uniforma koja postoji"

U pitanju je vrlo jednostavna odjevna kombinacija koja uključuje bodi (ili majicu koja se može utaknuti u hlače) i klasične plave traperice. Ovu je kombinaciju uniformom proglasila tiktokerica Toni Marotti (@tonimarotti).

@tonimarotti It’s a long slevee bodysuit and jeans season #girluniform #bodysuit #jeans #abercrombiejeans #amazonbodysuit #aritziahaul #abercrombiehaul ♬ TEXAS HOLD 'EM - Beyoncé

"Traperice i top za izlaske", "Trebate slojeve i modne detalje", "Najbolja ženska uniforma koja postoji", "Tako se oblačim kad moram biti s rodbinom", "Ne mogu se poistovjetiti jer ne podnosim traperice", "Ja sam milenijalka koja je zapela na tamnim skinny trapericama", glase komentari ispod videa.

"Muž me pitao imamo li kodeks"

Tiktokerica Jordan (@thetwerkingmom) objavila je video u kojemu govori kako ne samo da nije bila svjesna da se ovaj stil odijevanja doživljava kao svojstven milenijalkama već kako ni ne zna što bi drugo odjenula da izgleda dobro i osjeća se ugodno.

@jordanraecb12 #greenscreen @tonimarotti I am so scared😂 I feel like as a millennial we literally cannot do anything right 😭😭 #girluniform #millennialcore #millennialmom #singlemomlife #bodysuitstyle #millennialfashion #jeans #amazonbodysuit #aritziahaul ♬ original sound - TheTwerkingMom

"Išla sam na poslovnu zabavu sinoć i doslovno svi su nosili isto što i u videu. Muž me pitao imamo li kodeks oblačenja za žene. Ali samo sam obukla ono u čemu se osjećam dobro", "Izgubljena sam u današnjoj modi", "Nosim bodije od devedesetih i ne namjeravam prestati", "I ja se mučim s ovim", "Odlično izgledaš, pusti hejtere", neki su od komentara.

A za one kojima se ovaj stil jednostavno sviđa izdvojili smo nekoliko odjevnih komada uz koje ćete se dotjerati kao prava milenijalka.

Crni bodi, H&M, 12.99 eura
Crni bodi dugih rukava, Bershka, 12.99 eura
Jednostavne traperice, H&M, 39.99 eura
Traperice širokih nogavica, Stradivarius, 29.99 eura

Pročitajte više