Evo što možemo očekivati od novog Pixel Watcha i Buds Pro slušalica

Foto: store.google.com (na fotki nisu uređaji o kojima je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOOGLE trenutno radi na razvoju novih verzija dvaju popularnih proizvoda. Dolaze 45mm Pixel Watch 3, a u razvoju su nove Pixel Buds Pro 2. Odlučili su se pozabaviti nekim pritužbama korisnika, poput veličine sata. Trenutni model od 41mm mnogima je jednostavno premalen.

Pixel Watch 3

Novi Pixel satovi nudit će dvije veličine, najvjerojatnije od 41mm i 45mm, piše 9to5Google. Za usporedbu, veća veličina će se podudarati s veličinama Apple Watch Series 9. Samsung nudi Galaxy Watch 6 u veličinama od 40mm i 44mm, dok je Galaxy Watch 6 Classic dostupan u veličinama od 43mm i 47mm.

Što se tiče softvera, Google je ovog tjedna istaknuo hibridno sučelje Wear OS-a koje značajno poboljšava vijek trajanja baterije snažno koristeći mikrokontrolni uređaj (MCU) umjesto procesora za primjenu (AP).

Pixel Buds Pro 2

Google navodno radi na novim slušalicama Pixel Buds Pro 2. Napominjemo da ime slušalica još nije potvrđeno. Prošle jeseni Google je predstavio prilično značajan dodatak značajki za Pixel Buds Pro s mogućnostima Conversation Detection, Hearing Wellness, Bluetooth Super Wideband te sa smanjenom latencijom za igre (s Pixel 8). Predstavili su i dvije nove boje: Bay i Porcelain.

Pročitajte više