Google preuranjeno otkrio izgled Pixel Folda u YouTube oglasu

Screenshot: Youtube Made by Google

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SNIMKA Pixel Folda pojavila se u YouTube oglasu uoči njegove očekivane objave na Google I/O-u, koji će se održati kasnije danas. Neobjavljeni (unlisted) YouTube video prikazuje brojne NBA zvijezde i više snimki izbliza nadolazećeg Pixel Folda u svakodnevnoj upotrebi.

Link na oglas je podijeljen u tvitu koji je sinoć objavio službeni profil Google Pixela. Čini se da je Google prerano objavio poveznicu jer je tvit uputio čitatelje da se "vrate sutra".

Video nije otkrio specifikacije uređaja

Uz prikaz Pixel Folda iz raznih kutova, video također demonstrira neke od njegovih mogućnosti. Vidimo dosta šarki (i okvira), prikazujući Fold zatvoren, potpuno otvoren i postavljen na stol djelomično otvoren pod kutom od 90 stupnjeva. Simulirani videopoziv s Giannisom Antetokounmpom također pokazuje kako se feed kamere može neprimjetno prebacivati ​​između internog i vanjskog zaslona.

Video ne daje nikakve informacije o specifikacijama Pixel Folda. Pouzdani leaker Roland Quandt tvrdi da je unutarnji zaslon uređaja 7.6-inčni (2208x1840, 379 ppi) OLED, a vanjski 5.8-inčni (2092x1080, 408 ppi) OLED, piše The Verge.

NBA ima dobar odnos s Googleom. Prošle godine pretraživački div stvorio je Pixel Arenu, virtualni stadion na kojem korisnici mogu doživjeti NBA, a NBA doigravanje 2023. predstavlja Google Pixel.

Google je također surađivao s košarkaškim savezom na prethodnim reklamama objavivši sličan promotivni video za Pixel 7 još u listopadu. Google I/O 2023. trebao bi započeti danas, 10. svibnja 2023. u 18:00 BST, što znači u 19:00 CEST za one koji se uključuju iz Europe. 

Pročitajte više