Gwyneth Paltrow zablistala u haljini prepunoj kristala. Pronašli smo slične

Foto: Profimedia/zara.com/reserved.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA i vlasnica Goopa Gwyneth Paltrow je privukla pozornost dok je prisustvovala izložbi Swarovski's Masters of Light 16. lipnja u haljini i s nakitom u potpunosti prikladnima za tu priliku. Pozornost je plijenila u srebrnoj pripijenoj haljini prekrivenoj Swarovski kristalima.

Kako bi upotpunila dojam, nosila je i upadljivu ogrlicu s privjeskom koji je također bio ukrašen kristalima. Njezine srebrne sandale također su bile ukrašene kristalima. U skladu s time, šminka je bila vrlo jednostavna, a dominirali su nježni ružičasti tonovi.

Pronašli smo slične haljine

Ako vam se sviđa njezino izdanje, u našim smo trgovinama pronašli haljine koje nalikuju na onu koju je nosila Paltrow. Jednostavna srebrna haljina izgledat će efektno i bez kristala. Ovisno o tome koliko upadljivo želite izgledati, izdvojili smo haljine sa šljokicama i bez njih.

Haljina sa srebrnim šljokicama, Zara, 59.95 eura
Midi haljina sa šljokicama, Reserved, 39.99 eura
Haljina s metalik nitima, Reserved, cijena na sniženju je 15.99 eura
Calvin Klein srebrna haljina, Zalando, cijena na sniženju je 181.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.