Hailey Bieber ima svoju modnu kolekciju. Pogledajte kaput od 18.000 kuna

Foto: Instagram/wardrobe.nyc

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY BIEBER, model i supruga pjevača Justina Biebera, izbacila je svoju prvu modnu kolekciju, odnosno capsule kolekciju, s Wardrobe.NYC. Putem svog Instagram profila najavila je izlazak kolekcije, ali i otkrila da je dvije godine trebalo da se njezina ideja ostvari.

"Hailey Bieber x Wardrobe.NYC je konačno ovdje, dvije godine u izradi. Komadi u kolekciji su ono što smatram osnovnom odjećom za jesen i zimu, ali i za sve sezone između. Nadam se da ćete ih voljeti koliko ih ja volim", napisala je. 

"Moj osobni stil dolazi do izražaja u svim komadima, od onih ležernih, udobnih do strukturiranih predmeta", rekla je Bieber Vogue magazinu. 

"Treba biti na 90 posto popusta da si mogu priuštiti išta"

Iako su komentari većinom pozitivni, ispod njezine objave našli su se i oni koji su komentirali da je kolekcija preskupa. "Treba biti na 90 posto popusta da si mogu priuštiti išta", napisao je jedan korisnik. "Činjenice", nadovezao se drugi.  

Set od osam komada košta 37.000 kuna

Kolekcija sadrži ukupno 11 minimalističkih komada, u pretežno crnoj boji, te se sastoji od kaputa, blejzera, hlača, tajica, mini haljine, gornjeg i donjeg dijela trenirke, majice s dugim rukavima i topa na bretele. Odjeća je većinski napravljena od pamuka ili vune, a tekstil je nabavljen u Italiji. 

Komadi se mogu kupiti pojedinačno ili u dva seta. Prvi set sastoji se od osam komada u kojem se nalaze kaput, blejzer, hlače, mini haljina, gornji i donji dio trenirke, majica dugih rukava i top na bretele te košta 37.000 kuna. 

Set od 4 komada sastoji se od blejzera, hlača, mini haljine i majice dugih rukava te košta 17.400 kuna. 

HB kaput, 18.400 kuna

HB blejzer, 11.600 kuna 

HB hlače, 7800 kuna 

HB mini haljina, 7200 kuna

HB tajice, 3800 kuna

HB gornji dio trenirke (crna ili bijela, 3800 kuna), HB donji dio trenirke (crna ili bijela, 3800 kuna)

HB majica dugih rukava, crna ili bijela, 2000 kuna

HB top na bretele, crni ili bijeli, 1400 kuna

Hailey Bieber stil svi vole kopirati, od onog vezanog uz makeup ili nokte pa do modnog. Upravo je ovog ljeta njezina manikura preplavila društvene mreže i svi su imali zrcalnu manikuru na noktima. Predstoji vidjeti hoće li se i ova kolekcija razgrabiti iako, sudeći po cijenama, čini se da ciljaju na one dubljeg džepa. Što vi mislite o njezinoj prvoj kolekciji, recite nam u anketi. 

Pročitajte više