Hailey Bieber je opsjednuta ovim pristupačnim brendom nakita

Foto: Profimedia/heavenmayhem.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY BIEBER često se može vidjeti kako nosi zlatne bucmaste naušnice retro izgleda. Kada je riječ o nakitu, vjerujemo da Hailey ima mnoštvo opcija - od skupih do povoljnih, no čini se da često bira naušnice relativno pristupačnog brenda Heaven Mayhem.

Mini Knot, Double Knot, Tabi i Bean

Većina naušnica Heaven Mayhem koje Hailey često nosi još su uvijek dostupne na stranici marke, a cijene im se kreću od 90 do 105 eura. Dobra vijest je da ovaj brend sa sjedištem u Los Angelesu šalje diljem svijeta, pa tako i u Hrvatsku. 

U svojoj kolekciji od ove marke, Hailey ima Mini Knot zlatne naušnice, koje su trenutno dostupne za prednarudžbu na web stranici brenda za 89.95 eura. Također je viđena kako nosi veću verziju tog modela, Double Knot naušnice (104.95 eura), skulpturalne Tabi naušnice (100.95 eura) i Bean naušnice u srebrnoj varijanti (89.95 eura).

I druge slavne osobe viđene su kako nose nakit brenda

Kako navodi Elle, brend Heaven Mayhem osnovala je Pia Mance 2023. godine, a vrlo brzo je postao popularan kao pristupačan brend nakita. Osim Hailey, i druge slavne osobe, uključujući Sydney Sweeney, Lori Harvey, Rosie Huntington-Whiteley i Matildu Djerf, viđene su kako nose komade Heaven Mayhema.

Svi komadi dostupni su u srebrnoj, zlatnoj ili modernoj kombinaciji različitih metalnih završetaka. Osim toga, marka nudi nekoliko elegantnih pojaseva i ogrlica vintage stila. Iako Heaven Mayhem komade nose mnoge slavne osobe te je marka postala poznata u određenim krugovima, još uvijek nije toliko globalno prepoznatljiva kao neki drugi brendovi nakita. No vjerujemo da će se to uskoro promijeniti.

Izdvojili smo naušnice brenda koje Hailey rado nosi, kao i još dva modela viđena na slavnim osobama poput Matilde Djerf te Rosie Huntington-Whiteley. 

*Klikom na fotku proizvoda bit ćete preusmjereni na trgovinu

Pročitajte više