Hailey Bieber popularizira nošenje marame u bakinom stilu

Foto: Profimedia/sizeer.hr/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što se Hailey Bieber prošlog tjedna pojavila na Coachelli sa šiltericom i svilenom maramom na glavi mnogi nisu prestali razmišljati o njenom outfitu.

Hailey je kombinirala tamnoplavu i krem ​​bomber jaknu brenda New York Yankees s bijelom kratkom majicom bez rukava i hlačama širokih nogavica. Stavila je crvenu i plavu bejzbolsku kapu Fila te je dodala maramu s uzorkom leoparda preko vrha šilterice i uredno je zavezala ispod brade. Dodala je i velike zlatne naušnice, uz crne pravokutne sunčane naočale koje su upotpunile njezinu odjevnu kombinaciju.

Rihanna joj je inspiracija

Kada je njen look postao viralan na društvenim mrežama, Hailey je na svom Instagram profilu podijelila sliku Rihanne koja nosi sličan stil iz 2017. godine, uz naslov "4ever the inspo". Time je obožavateljima dala do znanja da je Rihanna bila inspiracija tog stila. Iako ovaj izgled nije nov jer je postao iznimno popularan još od ranih do sredine 90-ih, ponovno oživljavanje nakon 30 godina uvijek donosi nešto malo drugačije.

@leejaaaay This "hailey bieber" head scarf trend has been around girlie pops 🫶🏼 #haileybieber #coachella #headscarf #coachellaoutfit ♬ K DOT LIKE THAT - Stank Music
@prag_copenhagen

Silk scarfs & A.kjærbede sunnies are available in all Prag stores 🧡

♬ Tell ur GF b4 I do - Lay Bankz
@juliaa.dijkstra #haileybieber #coachellafashion ♬ original sound - Gen

Očito je da ovaj trend već postaje popularan, jer su mnoge djevojke na TikToku već podijelile videozapise s ovom kombinacijom. Sve što vam je potrebno su šilterica i svilena marama, kakve smo izdvojili u nastavku.

Fila šilterica, cijena je 15.29 eura
Svilena marama, cijena je 4.48 eura

Pročitajte više