Helena Livaković prošetala u Dior tenisicama koje koštaju 980 eura

Foto: Instagram/dior.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HELENA LIVAKOVIĆ poznata je po svom istančanom modnom ukusu i kombinacijama koje redovito privlače pozornost. Osim po svojim elegantnim i svečanim stajlinzima, poznata je i po opuštenijim, svakodnevnim odjevnim kombinacijama koje uglavnom bira za šetnje sa sinom Joakimom.

Upravo je jednu takvu ležernu kombinaciju podijelila na svom Instagram profilu, a posebnu pažnju privukle su tenisice koje je odabrala.

Dior tenisice i torbica

Helena je odabrala bijelu majicu, kratku bež jaknu, traperice i tenisice na platformu marke Dior. Među dodacima su se istaknule sunčane naočale, sat i torbica, također marke Dior. Helena je u par navrata viđena kako nosi upečatljive komade te popularne high-end marke, uključujući i ove efektne tenisice.

Izvezeni Dior motiv

Platnene tenisice Walk'n'Dior odlikuju se tamnoplavim izvezenim pamučnim motivom Dior Oblique. One su odličan izbor za ležerne svakodnevne modne kombinacije, ali i za sportske outfite koji su u posljednje vrijeme sve popularniji. Njihova cijena je 980 eura, a možete ih vidjeti ispod. 

Walk'n'Dior tenisice, 980 eura

Pročitajte više