H&M ima haljinu balon kroja koja će biti apsolutni hit ovog ljeta

Foto/Screenshot: TikTok/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLIŽI nam se ljeto, što znači da je vrijeme da počnemo tražiti savršene ljetne haljine. Ove godine H&M nas nije razočarao, predstavivši haljinu s balon krojem koja obećava postati apsolutni hit. Ova haljina ne samo da je trendi već je i praktična i može se nositi na različite prigode.

Ova kratka haljina ima gornji dio koji je pripijen uz tijelo i ima okrugli izrez. Donji dio haljine je izrađen od voluminozne najlonske tkanine, što stvara efekt pufnaste siluete. 

@wa1aszczyk Styling H&M balloon dress 🎀 #balloondress #outfitideas #outfitinspo #fashiontrends #springoutfit ♬ Pretty Woman - filmcusp

Već privlači pažnju na društvenim mrežama, pa ako je želite, bolje je požuriti. Dostupna je i u crnoj boji, po cijeni od 20.99 eura. Možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više