Koštaju 15 eura: H&M ima predivne nove prugaste ručnike za plažu

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAPOKON se vratilo lijepo vrijeme, sunce je ugrijalo i naše misli odmah idu prema odmoru, i to onom ljetnom. Odbrojavamo sitno do prvog ovogodišnjeg kupanja, a da bismo se nakon izlaska iz mora ili bazena osušili i na nečemu izležavali, potrebni su nam ručnici.

Posljednjih godina ručnici za plažu postali su pravi modni dodatak, a ponuda u trgovinama nikad nije bila ljepša, a ni veća. U H&M-ovoj novoj ponudi naišli smo na prugaste ručnike koji su nam se odmah svidjeli. 

Ovi prugasti ručnici za plažu napravljeni su od pamučnog frotira s obrubom od tkanine, a dolaze u tri kombinacije boja - bijeloj i plavoj, bijeloj i roza te bijeloj i narančastoj. Ručnici su dimenzija 80 x 165 cm, a koštaju 14.99 € (112.95 kn). Vjerujemo da je samo pitanje vremena kada će nestati s polica. 

Prugasti ručnik za plažu, 14.99 € (112.95 kn)
Prugasti ručnik za plažu, 14.99 € (112.95 kn)
Prugasti ručnik za plažu, 14.99 € (112.95 kn)

>> Ovi ručnici idealni su za pješčane plaže i neće odletjeti kada vjetar zapuše

Pročitajte više