H&M naušnice koje koštaju 10 eura hit su na Instagramu: "Božanstvene"

Foto: Instagram/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO se bliži Valentinovo tako i marke brže-bolje izbacuju kolekcije posvećene upravo tom danu. Sukladno tome, ovih dana mogu se kupiti razni komadi u bojama koji se povezuju s Danom zaljubljenih ili s motivima srca, poput tenisica, čizama ili donjeg rublja. No i nakit s motivom srca posebno je popularan posljednjih dana po društvenim mrežama, a od svega što smo vidjeli, za oko su nam zapele ove H&M-ove naušnice. 

Influencerica Paulina Osińska iskombinirala ih je s pletenim setom, isto iz H&M-a, čizmama iz Zare i Jacquemus torbicom. Pokupila je niz pohvala za svoju modnu kombinaciju, ali i naušnice. Neki su u komentarima istaknuli da im se sviđaju i da planiraju kupnju, a drugi su rekli da su ih već kupili. 

"Upravo su mi danas stigle, predivne su", "Ovo je tako lijepo, dvoumila sam se oko ovog seta, ali ti si me sad uvjerila. Naušnice i ja imam, božanstvene su", "Molim te daj mi kod tih naušnica", neki su od komentara ispod objave. 

Bijela boja i zlatni rub

Ove naušnice su nove i tek su stigle, ili su tek u dolasku, u pojedine H&M-ove trgovine (fizičke i online). Naušnice su bijele boje i imaju zlatni rub, a koštaju 9.99 eura. Na hrvatskoj H&M stranici su tek u dolasku, a može se uključiti da se dobije obavijest kada stignu na stanje. Možete ih vidjeti ovdje

H&M naušnice, 9.99 eura

Pročitajte više