Proizvođač Nokia mobitela lansirao vlastite modele

Foto: hmd.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HMD Global predstavio je novu liniju mobitela Pulse. U ponudi su tri modela koja ne prelaze cijenu od 200 eura, a HMD je stavio velik naglasak na mogućnosti popravaka koji između ostaloga uključuju zamjenu baterije i zaslona, a korisnici mogu nabaviti vlastiti set za popravljanje mobitela.

Mobiteli će sigurnosna ažuriranja primati tri godine

Sva tri modela imaju 6.65-inčni LCD zaslon s razlučivošću od 720p+ (20:9) i osvježavanjem od 90 Hz, a imaju 600 nita maksimalne svjetline. Sva tri mobitela iz serije također koriste isti čipset - Unisoc T606. Mobiteli dolaze s Androidom 14 te će imati dva ažuriranja operativnog sustava i primati tri godine sigurnosnih ažuriranja.

Baterija ima kapacitet od 5000 mAh. Baterija bi trebala biti sposobna za 800 potpunih ciklusa punjenja. Telefoni imaju IP52 ocjenu za otpornost na prašinu i vodu.

Osnovni model HMD Pulse dolazi u plavoj i ružičastoj boji, s pohranom od 64 GB i 4 GB radne memorije. Dostupan je po cijeni od 140 eura. HMD Pulse+ je nešto skuplji, a dostupan je po cijeni od 160 eura. 

HMD Pulse

Pulse+ model ima do 6 GB dodatne virtualne memorije, a pruža do 59 sati trajanja baterije. Ima i podršku za microSD kartice do 256 GB. Ono što odvaja plus model je 50 MP glavna kamera na poleđini. Prednja kamera ima 8 MP. Pulse+ model dolazi u tamnoplavoj i zelenoj boji.

HMD Pulse+

Konačno, HMD Pulse Pro bit će dostupan po cijeni od 180 eura. Zaslon i čipset su isti kao i kod druga dva modela. Stražnja kamera također ima 50 MP, dok je prednja naprednija i ima 50 MP. Povezivost je ista, osim što USB-C sada puni bateriju od 5000 mAh brzinom od 20 W umjesto samo 10 W.

HMD Pulse Pro

Pro model dolazi s 4, 6 i 8 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu, a podržava i microSD karticu do 256 GB. Bit će dostupan u crnoj, ljubičastoj i zelenoj boji.

Pulse i Pulse+ već su dostupni za kupnju, dok Pro model dolazi uskoro.

Pročitajte više