Hogwarts Legacy obilježava godinu dana. Evo kako developeri slave

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HOGWARTS LEGACY trenutno slavi svoj prvi rođendan. Prošle je godine lansiran za Xbox Series X/S, PlayStation 5 i PC, a igra je ovo koju su ljubitelji čarobnog svijeta Harryja Pottera s nestrpljenjem čekali. Hogwarts Legacy kasnije je izdan i za prethodnu generaciju konzola, Xbox One i PlayStation 4, prije nego što je konačno doživio još jedno izdanje na Nintendo Switch konzoli. Bila je najprodavanija igra 2023.

Najpopularniji dom? Slytherin

No, nije sve gotovo. Avalanche Software, developer igre, najavio je više sadržaja koji će biti objavljen putem ekspanzija, odnosno DLC-ova, tijekom ove godine. Uz to, prvu je godišnjicu obilježio i popisom statistika koje prikupljaju sve avanture i iskustva igrača.

Prema tim informacijama, koje prenosi Gaming Bible, 30% igrača odabralo je Slytherin kao svoj dom. Riješeno je 425 milijuna Merlinovih iskušenja, poraženo je 5.25 milijardi tamnih čarobnjaka, a u igri je provedeno ukupno 740 milijuna sati.

Developeri su također nagradili igrače besplatnim videozapisom s greškama i smiješnim poteškoćama koje su navodno nastale tijekom razvoja.

Pročitajte više