Hrvati su nam otkrili koje igračke su im obilježile djetinjstvo

Foto: Index Video/lidl.hr/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Lidl Hrvatska

STIGAO je po mnogima najljepši period u godini - onaj blagdanski. Prosinac je obilježen druženjem, ukusnom hranom, prigodnim ukrašavanjem doma, ali i darivanjem najdražih. Božićno vrijeme isto tako mnoge vrati u prošlost, u bezbrižnije vrijeme, kada je većina kratila dane igrajući se najdražim igračkama.

Neke bi dobili za rođendan, a neke bi stigle lijepo zamotane ispod bora. Koji je to gušt bio - odmotavanje i otkrivanje što se krije iza pomno umotanih darova. Nekim igračkama razveselili bi se više, nekima manje, ali apsolutno svaka je dobro došla i s njome bi se igralo nekada i satima.

Gotovo svatko imao je omiljenu igračku u djetinjstvu

No bez obzira na to koliko bi tko dobio ili općenito imao igračaka, gotovo svatko je imao onu jednu omiljenu po kojoj pamti svoje djetinjstvo. Upravo nas je to i zanimalo pa smo odlučili pitati naše sugrađane kojim su se igračkama najviše igrali i koje pamte dandanas. 

Barbike, legići, plišanci, autići, akcijske figure, lopte... to su sve odgovori koje smo čuli. No neki su svoje igračke izrađivali sami. Pojedini sugovornici su nam otkrili da još uvijek, puno godina kasnije, čuvaju svoju omiljenu igračku iz djetinjstva.

"Tog medvjedića još uvijek imam doma, znači ima 35 godina i nemam pojma kako se zove", rekao nam je jedan mladi sugovornik. No iako on ne pamti ime medvjedića kojeg toliko godina čuva, neki drugi su nam kao iz topa rekli kako su se zvali njihovi najdraži plišanci. Pogledajte što smo sve doznali u videu ispod. 

No zanimalo nas je i kojim bi se igračkama danas sa svojim klincima najradije poigrali. Mnogima se jako svidjela kuhinja Playtive iz Lidlove bogate ponude igračaka. Legići su isto bili popularan odabir. "Pametna jedna igračka, za uvijek", istaknuo je jedan gospodin.

Jednoj gospođi su se svidjele muzičke igračke iz Lidlovog božićnog kataloga igračaka, a jednom mladiću svidio se Parkside igračka alat za najmlađe. Stariji gospodin je pak izabrao slikovnice. Na kraju su neki istaknuli da se, što se tiče igračaka u Lidlu, može naći odličan izbor.

"Lidl ima super igračke"

"Lidl ima super igračke, to moram pohvaliti. Ja sam kupio prije par godina onu kuhinjicu. Moja Mija se igra s njom svaki dan, tako da stvarno super", istaknuo je jedan naš sugovornik na kraju. 

Sada je red na vas, zanima nas kojim biste se od ovih igračaka najradije danas igrali sa svojim klincima. U anketu smo dodali neke igračke koje su naši sugovornici odabrali, ali smo i dodali neke naše favorite iz Lidlovog božićnog kataloga igračaka. Možda vam odgovori naših sugrađana i proizvodi u anketi posluže i kao inspiracija da pronađete idealan poklon za najmlađe članove.

Njih je poseban gušt darivati jer se poklonima tako iskreno razvesele, a možda se upravo i među ovima krije jedna od onih koju će pamtiti cijeli život. 

Podijeli blagdansku čaroliju!

Sponzorirani sadržaj donose Index i Lidl Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više