PlayStation uveo novu mogućnost koja se mnogima jako svidjela

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAJNOVIJE ažuriranje PlayStationa tek je službeno uvedeno, a korisnici već uspješno koriste njegove nove značajke. Naime, ranije ovog mjeseca PlayStation je implementirao prilično veliko ažuriranje sustava za odabrane korisnike kako bi ga isprobali i usavršili prije masovnog lansiranja.

>> Svježe je stiglo PS5 ažuriranje u beti. Evo što je novo

Umjesto lozinke

Kako je najavljeno prošlog tjedna, PlayStation je uveo novu značajku "passkey". Ova novost omogućuje da koristite otisak prsta i/ili prepoznavanje lica kako biste pristupili svom računu umjesto da pamtite ili zapisujete lozinku.

Čini se da je nova značajka zasad vrlo uspješna. Igrači PlayStationa na Redditu hvale ovu mogućnost i potiču jedni druge da je koriste.

Introducing Passkey for PlayStation
byu/Turbostrider27 inPS5

"Činjenica da više ne trebam šifru je dobra", "Tako jednostavna, ali jako dobrodošla novost", "Cyber kriminalci mrze ovaj jednostavni trik", neki su od komentara. Mnogi su napomenuli i kako treba pripaziti pri korištenju passkeya na računalu jer se više nećete moći ulogirati u PS5. Za to će se Sony morati pobrinuti do kraja beta testiranja.

Za više detalja o funkcioniranju passkeya, posjetite PlayStationovu stranicu. Imajte na umu da će ako odlučite koristiti passkey, vaša prethodna lozinka postati nevažeća.

Pročitajte više