"Imao sam mali srčani udar": Lego izrađuje Mario Kart set

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINTENDO je objavio novu suradnju s LEGO-om za tri nova seta. Jedan od njih je Bowser Express Train, inspiriran likom iz igara, koji uključuje dva vagona, automobil te željezničke stanice. Kao u igrama, LEGO Mario se ukrcava na vlak tako što ga top ispali na ručna kolica.

U King Boo's Haunted Mansion možemo vidjeti kako Lego Luigi savladava neprijatelje na imanju i otključava škrinju s blagom ili sjeda na lebdeći ležaj. Posljednji, ali ne i najmanje bitan set, Battle with Roy, prikazuje Lego Peach kako brani svoj dvorac od Koopalinga.

Lego set inspiriran Mario Kartom bit će dostupan 2025.

Na kraju videa Lego je najavio da radi na setovima inspiriranim Mario Kartom koji bi trebali biti dostupni negdje 2025. Iako još nema konkretnih detalja o njihovom izgledu, ova vijest je razveselila mnoge obožavatelje. "Imao sam mali srčani udar", našalio se jedan korisnik na X-u, dok je drugi dodao: "Ostvaruju se moji snovi iz djetinjstva."

Pročitajte više