Imate suhe i lomljive nokte? Ovo ulje za zanoktice preporučuje i dermatologinja

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEZ obzira na to jeste li obožavatelj upečatljivih boja ili preferirate prirodni izgled, zdravi nokti su temelj svake dobre manikure. No, kako osigurati da vaši nokti ostanu u dobrom stanju? Suhi i lomljivi nokti glavni su krivci za kratkotrajnu manikuru, kako ističu dermatolozi. Tajna jakih i zdravih noktiju leži u hidrataciji, ne samo noktiju, već i zanoktica.

"Bitno je održavati nokte hidratiziranima", naglašava dr. Anna Chacon, certificirana dermatologinja iz Miamija za Yahoo!Life. "Baš kao i koža, i nokti zahtijevaju hidrataciju kako bi ostali zdravi." To znači redovito korištenje kreme za ruke i ulaganje u kvalitetno ulje za zanoktice, poput popularnog CND-ovog SolarOila.

Dr. Chacon preporučuje korištenje ulja nakon svake manikure, posebno nakon intenzivnih tretmana kao što su gel, dip prah i akril. Budući da su ti tretmani skuplji, važno je osigurati da vaši nokti budu zdravi, jaki i sjajni kako bi trajali što duže.

CND-ov SolarOil posebno je formuliran kako bi zaštitio i njegovao vaše nokte i zanoktice, sprječavajući njihovo lomljenje i isušivanje. Ova formula sadrži četiri ključna sastojka - ulje rižinih mekinja, slatkog badema, jojobe i vitamin E koji dubinski hidratiziraju i obnavljaju, pružajući vašim noktima sjaj.

Ulje za zanoktice zahtijeva minimalan trud i lako se uklapa u svakodnevnu rutinu. Samo nanesite malu količinu na zanoktice, lagano masirajte u nokte i okolnu kožu. 

CND Nail Oil Solar Oil, cijena je 8.80 eura

Kupci ga obožavaju

Kupci na Amazonu oduševljeni su ovim jednostavnim uljem za nokte, hvaleći njegov blagi miris i hidratantna svojstva. Mnogi su počeli koristiti SolarOil nakon preporuke svog tehničara za nokte, a proizvod je skupio impresivne 23.000 recenzija s pet zvjezdica.

Jedan zadovoljni kupac koji je nekad grickao nokte rekao je: "Moje zanoktice su bile suhe i često sam ih neprimjetno čačkala. Nakon samo nekoliko tjedana korištenja ovog ulja uz redovitu njegu, moje ruke izgledaju potpuno drugačije i mekše. Nokti su mi bili suhi od laka i sredstava za uklanjanje, a sada izgledaju i osjećaju se kao novi. A miris je predivan, zaljubljena sam u ovaj miris!"

Nisu samo dermatolozi ti koji hvale ovo ulje za nokte, često ga koriste i medicinske sestre. "Ja sam medicinska sestra pa često perem ruke, što negativno utječe na moje nokte i zanoktice. Nakon samo jedne upotrebe primijetila sam ogromnu razliku. Nakon nekoliko dana redovite upotrebe, oduševljena sam koliko zdravo izgledaju", napisala je jedna korisnica.

Pročitajte više