"Tražim je posvuda": Miu Miu torbica zaludjela je TikTok i rasprodala se

Screenshot/Foto: TikTok/mango.com/etsy.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U DINAMIČNOM svijetu mode, gdje se trendovi mijenjaju iz dana u dan, društvene mreže poput TikToka i Instagrama često igraju ključnu ulogu u stvaranju viralnih hitova. Jedan takav primjer je mala šarena torbica Miu Miu, koja je preko noći osvojila srca mnogih žena i postala nezaobilazan modni dodatak sezone. 

@aliyahwears This bag makes me so excited for summer 🤤💖✨🌴🌺 #miumiu #bagaccessories #bagcharm ♬ original sound - AliyahWears
@weworewhat she’s cuteeeeee 🥰 #miumiu #summerbag #itgirl ♬ Long Cool Woman - MOONLGHT
@limelightnova Serena & Blair vibes with these crochet pouches 🥺 #miumiubag #miumiucrochet #luxurycrochet #luxurytok ♬ original sound - martina

"Tako je slatka"

Ispod brojnih videa s ovom torbicom na TikToku nižu se komentari poput: "Tako je slatka", "Opsjednuta sam ovom torbicom" i "Gdje se može kupiti? Tražim je posvuda." Tiktokerica Aliyah otkrila je da je angažirala osobnog kupca kako bi je uspjela ugrabiti.

Ova golema popularnost dovela je do toga da je torbica u šarenoj verziji trenutno rasprodana na službenoj stranici i u brojnim trgovinama. No, valja naglasiti da na službenoj stranici stoji obavijest o skorom povratku na stanje. Trenutno je dostupna druga varijanta, u kombinaciji bijele, crvene i plave boje. Cijena torbe iznosi 1050 eura.

Miu Miu heklana torbica, 1050 eura
Miu Miu heklana torbica, 1050 eura

Slične, a povoljnije opcije

Ako vam je pak gore spomenuta viralna torbica izvan budžeta, ali svejedno želite ovog ljeta prošetati heklanu torbicu na ramenu i biti u trendu, izdvojili smo nekoliko povoljnijih opcija koje su nam zapele za oko.

*Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

Pročitajte više