Index šoping-vodič: Preporuke odličnih tech poklona ispod 1000 kuna

Foto: Shutterstock/Promo/amazon.de/ronis.hr/hgspot.hr/links.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UŠLI smo u blagdansku sezonu, a mnogima je na pameti što staviti pod bor dragoj osobi. Danas su nam u fokusu darovi iz područja tehnologije i gadgeta koji ne koštaju više od 1000 kuna i mogu se kupiti ili naručiti kod nas.  

"Darivanje fantastičnih blagdanskih darova ne mora biti skupo, pogotovo kada je riječ o kul tehnologiji i gadgetima. Na popisu smo izdvojili proizvode za pametnu kuću, fitness, zvučnike, slušalice pa i nešto za putovanja", piše Tom's Guide.

Pogledajte koje su sve predmete izdvojili, a koji mogu biti odličan poklon.

Amazon Echo Dot (5th gen.)

Cijena: 452 kn (59.99 €), amazon.de

Standardni Amazon Echo Dot (5. generacija) odličan je poklon za sve ljubitelje gadgeta za pametni dom. 

Ima istu zvučnu izvedbu kao najnoviji Echo Dot sa satom plus ugrađen senzor sobne temperature kojim se može prilagoditi pametni termostat. Odličan je za informacije o vremenskoj prognozi i puštanje glazbe.

Odličan i praktičan dar. 


Apple MagSafe baterija

Cijena: 961 kn (127.55 €), Ronis

Prijenosna baterija je uvijek dobro došla, a ako poznajete nekoga s iPhoneom 12, 13 ili 14, sjajan dar je Apple MagSafe baterija. 

Praktičan dar koji će održavati iPhone napunjenim izvan kuće. Jednostavno se pričvrsti na stražnju stranu iPhonea, a osim toga je tankog dizanja i stane u džep. Malo je skuplji predmet na ovom popisu, ali će sigurno impresionirati onoga kome se pokloni. 


Beats Flex

Cijena: 549 kn (72.86 €), HGSPOT

Beats Flex bežične slušalice od Beats by Drea su još jedan sjajan dar. Beats Flex je modernizirana (i pristupačnija) verzija ostalih popularnih slušalica ove marke.

Ovaj set ima atraktivan dizajn, stabilno vrijeme reprodukcije, besprijekorno uparivanje s Apple uređajima i prilično dobru kvalitetu poziva. Posebno su dobre za vježbanje, zvuče izvrsno i otporne su na znoj.


UE Wonderboom 3

Cijena: 715.62 kn (94.98 €), amazon.de

Unatoč prijenosnoj veličini, zvučnik UE Wonderboom 3 ima ozbiljnu snagu. To dokazuje da mala dimenzija ne znači da zvučnik mora imati manjak performansi i značajki.

Posebno je odličan za slušanje vani jer je vodootporan i ima postavku koja je namijenjena za bolji zvuk glazbe na otvorenom. Osim toga, ima 14 sati reprodukcije i ide ukorak s načinom života u pokretu. No izvrstan je i za sport, kampiranje, studentske domove i još mnogo toga. 


Airfly Pro

Cijena: 410.85 kn (54.53 €), amazon.de

AirFly Pro je odličan gadget za osobe koje puno putuju avionom. Radi se o Bluetooth prijemniku koji omogućuje korištenje AirPodsa ili drugih Bluetooth slušalica s većinom standardnih konzola za zabavu u zrakoplovima.

Spaja se u utičnicu za slušalice i bežično prenosi zvuk do dva para Bluetooth slušalica odjednom, što znači da dvije osobe mogu zajedno gledati isti film. AirFly Pro ima 16 sati trajanja baterije, što je dovoljno za većinu putovanja.


HP Sprocket fotopisač

Cijena: 753.37 kn (99.99 €), amazon.de

Za stvaranje uspomena na putovanju ili bilo gdje drugdje zapravo, fotopisač je izvrstan dar. HP Sprocket fotopisač trenutno ispisuje slike s ljepljivom pozadinom putem kompatibilne aplikacije za pametni telefon.

U aplikaciji možete uređivati ​​fotografije sa zabavnim naljepnicama, okvirima i filterima prije ispisa, čineći naljepnice slatkim dodacima za pisaći pribor, albume, futrole za telefon i još mnogo toga. 


Logitech Litra Glow

Cijena: 519.88 kn (69 €), amazon.de

Logitech Litra Glow jedan je od kul uređaja za kućni ured koji se pojavio unatrag posljednjih godina. Ovo je svjetlo namijenjeno stolnom računalu, s izbočinom za postavljanje na vrh monitora ili zaslona prijenosnog računala.

Odlično je za videopozive da bi rasvjeta izgledala mnogo bolje. Ima mnoštvo opcija za prilagodbu, a svjetlo se filtrira na način koji ne šteti očima niti odvlači pažnju sa zaslona. 


Fitbit Inspire 3

Cijena: 799 kn (106.05 €), links

Jedan od najboljih tehnoloških darova ispod 1000 kuna za dovođenje u formu za novu godinu je Fitbit Inspire 3. Postoji izreka da dobre stvari dolaze u malim pakiranjima i to vrijedi za ovaj uređaj za praćenje fitnessa s AMOLED zaslonom u boji i fantastičnim trajanjem baterije.

Ovaj pristupačni mali tracker savršen je za one koji žele napraviti prve korake u fitnessu, bez goleme blještave naprave na zapešću ili golemog udubljenja u džepu. 


Amazon Kindle (2022)

Cijena: 828.72 kn (109.99 €), amazon.de

Novi Amazon Kindle (2022) odličan je e-čitač koji je izuzetno lagan i kompaktan. Idealan za ponijeti na put ili staviti u torbu.

Ako poznajete nekoga tko voli čitati, Kindle je idealan dar. Osim toga, olakšava pronalaženje novih knjiga i ulaženje u priče gdje god da se nalazili. 


Roku Streaming Stick 4K

Cijena na sniženju: 337.55 kn (44.80 €), amazon.de

Roku Streaming Stick 4K nudi pristup svim streaming uslugama koje trebate putem čistog sučelja. Osim toga, Dolby Vision osigurava solidnu kvalitetu slike prema visokim standardima.

Priključite ovo na bilo koji obični TV i gotovo sve što želite gledati, postat će dostupno putem ovog sticka. 

Pročitajte više