Internet trgovina Extreme Digital prestaje s online prodajom na svojoj web stranici

Foto: edigital.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNA internetska trgovina Extreme Digital objavila je da će prekinuti svoje aktivnosti online prodaje na svojoj web stranici 16. listopada 2023. godine.

Ova odluka predstavlja značajan korak za tvrtku koja je godinama bila poznata po svom širokom asortimanu proizvoda koji su bili dostupni kupcima putem njezine web trgovine.

Kako navode na web stranici, "nakon 16. listopada 2023. godine kupci više neće moći izvršiti nove narudžbe putem web stranice". To znači da će se prekinuti proces online kupovine proizvoda koji su bili dostupni na edigital.hr.

Međutim, tvrtka je osigurala da će "korisnici imati mogućnost pristupa svojim računima i podacima putem prijave na svoje profile sve do 15. studenog 2023. godine". 

Na stranici navode da će i dalje održati dostupnost svoje službe za korisnike. Više pogledajte na stranici ovdje.

Pročitajte više