Izdvojili smo kuhala i aparate za kavu od 10 do 800 eura

Foto: Promo/sve.hr/bazzar.hr/emmezeta.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo ponudu web trgovina i izdvojili nekoliko modela aparata za kavu koji neće razočarati ni najveće kavopije.

Osim aparata za pripremu turske kave, izdvajamo nekoliko modela aparata za mljevenu i kavu u zrnu, kao i aparat za filter-kavu i kavu u kapsulama. Cijena uređaja kreće se u rasponu od 10-ak do 800 eura (od 100 do 6000 kuna).

Kuhalo za kavu

Zilan ZLN0188 BK Kuhalo za kavu, 13.27 € (99.98 kn)

Iako su Hrvati tradicionalno ljubitelji turske kave, ponekad je njena priprema prava gnjavaža. Aparat za tursku kavu mogao bi ju bar malo pojednostaviti i ubrzati. Aparat ima spremnik zapremnine 0.3 l, a možete ga pronaći u Emmezeti.

Aparati za filter-kavu

Aparati za filter-kavu najjeftinija su opcija među aparatima za kavu, pa se najjednostavniji modeli mogu pronaći za manje od 10 eura (70.53 kn). No nešto skuplji modeli imaju praktične opcije poput mehanizma protiv kapanja, elektroničke kontrole ili funkcije vrućeg čuvanja.

Heinner digitalni aparat za kavu HCM-D918X, 44.99 € (339 kn)

Heinnerov digitalni aparat za kavu može se pronaći u web-shopu sve.hr. Ima LCD zaslon, elektroničku kontrolu, tajmer i zaslon sata, protuklizna stopala, uklonjivu potporu filtra.

Automatski će se isključiti nakon 40 minuta, a ima mehanizam protiv kapanja i funkciju vrućeg čuvanja. Kapacitet mu je 1.8 litara.

Aparati na kapsule

Dolce gusto jedan je od popularnijih aparata za kavu u kapsulama. Osim originalnih kapsula, mogu se koristiti i zamjenske kapsule iz Lidla, Eurosupera i Interspara. Alternativa je i korištenje višekratnih kapsula.

Osim kave, u aparatu se mogu pripremati capuccino, kava s mlijekom, kakao, čaj i drugi topli i hladni napici različitih okusa.

Dolce Gusto Krups KP1A3B aparat za kavu, 79.63 € (599.97 kn)

Maleni aparat za espresso, dugu kavu, macchiato ili bilo koji drugi topli ili hladni napitak ima zapremninu od 0.8 litara.

Spremnik za vodu mu je proziran, a visina držača za šalicu se može podešavati pa odgovara svim veličinama šalica. Aparat možete pronaći u Emmezeti.

Aparati za mljevenu kavu

Heinner aparat za kavu HEM-200BK, 66.23 € (499 kn)

Heinner aparat za kavu ima prozirni odvojivi spremnik kapaciteta 0.25 l, a priprema espresso i cappuccino. Osim odvodnog pladnja, ima kotao od aluminijske legure. Aparat možete pronaći u ponudi web-shopa sve.hr. 

Domo Espresso aparat za kavu 19 bara - DO711K, 112.80 € (849.90 kn)

Aparat za mljevenu kavu može pripremati espresso, dupli espresso, kavu, latte, cappuccino i čaj. Spremnik za vodu ima kapacitet od 0.9 litara. Volumen napitka može se programirati po želji, u rasponu od 25 ml do 200 ml. Aparat možete pronaći u ponudi web-shopa sve.hr.

Aparati za kavu u zrnu

Aparati za kavu u zrnu odličan su izbor za najzagriženije i najzahtjevnije ljubitelje kave, koji ne priznaju ništa osim svježe mljevenog zrna.

Philips EP2231/40 aparat za espresso, 623.80 € (4700.02 kn)

Uz Phillipsov aparat za kavu jednostavno je pripremiti aromatične napitke poput espressa, kave ili capuccina. U njega stane 275 g kave u zrnu.

Osim spremnika za vodu od 1.8 l, aparat ima i spremnik za mlijeko kapaciteta 0.26 l, a napicima s mlijekom dodaje svilenkastu pjenu. Aparat za espresso možete pronaći u Emmezeti.

Solis Grind & Infuse Perfetta Black aparat za espresso, 796.20 € (5998.97 kn)

Grind & Infuse Perfetta Black aparat za espresso, koji se može pronaći u web-shopu Bazzar, ima sve što vam je potrebno za pripremu savršenog espressa, cappuccina ili druge vrste kave.

Aparat ima spremnik za vodu od 2.6 litara, a vlasnika podsjeća na promjenu filtera za vodu, čišćenje kamenca i jedinice za kuhanje.

Pročitajte više