Izdvojili smo pet korisnih dodataka za automobil

emmezeta.hr/pevex.hr/bazzar.hr/svijet-medija.hr/ekupi.hr/amazon.de/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo ponudu trgovina i izdvojili najzanimljivije gadgete za automobile. Osim praktičnog FM odašiljača i magnetnog držača za mobitel, svidjela nam se i kamera koja se drži na retrovizoru, nezaobilazni punjač za akumulator i univerzalni držač za tablet.

Bluetooth auto FM odašiljač

GearUp FM-202 Bluetooth auto FM odašiljač79.99 kn (10.62 €)

Osim mogućnosti reprodukcije glazbe s USB-a, SD-kartice ili mobilnog uređaja, moguće je i ostvarivanje hands-free telefonskih poziva. Mobitel se na uređaj povezuje preko Bluetooth veze ili USB kabelom. GearUp FM-202 Bluetooth auto FM odašiljač možete pronaći u Emmezeti.


Držač za mobitel

Magnetni držač za mobilni telefon Tekmee. 44.90 kn (5.96 €)

Magnetni držač može se koristiti s bilo kojim mobitelom. Praktičan je za vozače koji koriste navigaciju na mobitelu kako bi ekran u vožnji na siguran način mogli držati na oku. Magnetni držač može se pronaći u Pevexu.


Kamera za auto

Kamera Xiaomi Dash Cam Midrive D04 70mai 2K kamera799 kn (106.05 €)

Kamera u automobilu pruža dodatnu sigurnost i za vozača i za automobil. Ovaj se model montira na retrovizor pa vozaču ne smeta pri vožnji. Pametna kamera započinje snimati kada detektira mogućnost sudara.

Kada je vozilo parkirano prelazi u sleep mode, pri čemu zadržava 24-satni nadzor vozila, a široki kut snimanja od 140 stupnjeva omogućuje snimanje do četiri prometne trake. Kameru Xiaomi Midrive možete pronaći u ponudi web shopa Svijet medija.


Punjač akumulatora

EINHELL punjač akumulatora CE-BC, 419 kn (55.61 €)

Einhellov punjač akumulatora inteligentan je sustav s višefaznim ciklusom punjenja i nadzorom mikroprocesorskog kontrolera. Punjač ima funkciju obnove koja će omogućiti obnavljanje ispražnjenih akumulatora.

Osim toga, punjač ima zaštitu od prekomjernog punjenja i kratkog spoja te LCD indikator napona i stanja napunjenosti akumulatora. Punjač možete pronaći u ponudi web trgovine ekupi.


Univerzalni držač tableta za automobil

Lamicall univerzalni držač tableta za automobil, 86.57 kn (11.49 €)

Zabavite svoje putnike na dugim putovanjima automobilom s ovim univerzalnim držačem tableta. Rotacija od 360 stupnjeva omogućuje vam da zakrenete uređaj pod bilo kojim kutom koji želite. Osim toga, ima i zaštitu od vibracija i trenja putem mekane gumene podstave dok teleskopske ručice mogu učinkovito spriječiti vibracije. 

Lamicall držač izrađen je od izdržljivog aluminija i ABS materijala, a možete ga naći na njemačkom Amazonu. 

Pročitajte više