Izgleda kao dizajnerski komad: Viralna haljina iz H&M-a munjevito je nestala s polica

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M JE ponovno pogodio ukus modnog svijeta svojom najnovijom ponudom - pletenom haljinom koja bi "mogla proći kao dizajnerska". Ova haljina jednostavno oduzima dah svojim zaobljenim dekolteom i elegantnim vezicama iza vrata, upotpunjenim dugim, upečatljivim rukavima.

Rebrasta pletena haljina na vezanje, cijena je 79.99 eura

Nježna i mekana pletena haljina idealna je za različite prigode. Od opuštene nedjelje do glamuroznih večernjih izlazaka ili koktel-zabava na odmoru, ova haljina je savršen odabir.

Duga, pripijena haljina izrađena je od mekog rebrastog pletiva, obogaćena s malo lana za dodatnu udobnost i luksuz. Okrugli izrez dopunjuje duboko izrezana leđa, dok vezice koje se križaju i vežu na stražnjoj strani vrata dodaju dozu elegancije i profinjenosti.

@mojjdah.nzm omg i love this dress soooo much 🥹💖🌸 @H&M . . . . . . . . . . . . . . . #fyp #fy #spring #springvibes #foryou #dailycontent #dreamdress #dress #fashion #fashiontiktok #inspo #modestfashion #outfit #ootd #hmhaul #viral #style #outfitideas #outfitinspo ♬ Ouda - Hamid El Shaeri
@bvsrak Excuse me but THIS DRESS ✨ @H&M is giving 🤌🏼 #outfitinspo #fashion #hmhaul #eidoutfit #summerdress #outfit ♬ VANNA RAINELLE яд - 𝐕𝐀𝐍𝐍𝐀 𝐑𝐀𝚰𝐍𝐄𝐋𝐋𝐄

Rasprodala se u rekordnom roku

Ova haljina brzo je postala viralna rasprodavši se u rekordnom roku unatoč tome što je dio nove kolekcije. Cure na društvenim mrežama neprestano oduševljeno komentiraju ovu haljinu, a mnoge su pisale da "izgleda kao dizajnerski komad". Nadamo se da će H&M što prije obnoviti zalihe kako bi svi mogli uživati u ovom komadu luksuza.

Osim ovog viralnog komada, H&M nudi još nekoliko dugačkih haljina koje su privukle našu pažnju.

Pročitajte više