Jedan od najpoznatijih vlakova sada je dostupan u LEGO izdanju. Evo kako izgleda

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO Group predstavio je novi set Orient Express - prekrasnu rekreaciju jednog od najluksuznijih i najlegendarnijih oblika putovanja na svijetu. Orient Express bio je prvi međunarodni luksuzni vlak na svijetu koji je prevozio tisuće putnika preko Europe do Istanbula od 1883. do 1977. godine.

140. obljetnica Orient Expressa

Povodom proslave 140. obljetnice Orient Expressa LEGO je predstavio novi set od 2540 dijelova, koji sadrži neke impresivne ključne značajke, uključujući glavnu lokomotivu, vagone za putnike, prostor za ručanje i spavanje.

LEGO Ideas Orient Express set također dolazi s odstranjivim krovovima, koji omogućuju detaljni pristup interijerima. Uključuje 8 LEGO minifigura, među kojima su kondukter, kuhar, osoblje i razni putnici koji prikazuju različite likove. Na grandioznom prikazu također su vidljivi ukrasi odredišta koje je vlak posjetio duž svoje izvorne rute.

Set je kreirao 27-godišnji ljubitelj LEGO-a Thomas Lajon iz Pariza kao dio LEGO Ideas programa. Nakon što je završen dizajn, 10.000 ljudi glasalo je za to da se od njega napravi pravi set.

LEGO Ideas Orient Express set dostupan je od 1. prosinca putem LEGO trgovina i njihove web stranice po cijeni od 299.99 € (2260.27 kn).

Pročitajte više