Jednostavno rješenje za pohranu vreća za smeće hit je na društvenim mrežama

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VREĆICE za smeće ne zauzimaju prostora, no mnogima je naporno tražiti ih po ladicama svakih dan-dva. Srećom, na tržištu postoje brojni proizvodi specijalizirani upravo za pohranu vrećica za smeće koji će vam uštedjeti prostor, ali i živce, a zbilja su jednostavni za korištenje.

"Olakšava organizaciju"

Ove kutijice, koje pomalo podsjećaju na one koje drže WC-papir, jednostavno se postavljaju na zid ili unutar kuhinjskog ormarića, te ne zauzimaju puno prostora. 

@organizedcouch Amazon kitchen finds: trash bag dispenser. Organize under your kitchen sink with the bag dispenser from @SpaceAid_kitchen #amazonkitchenfavorites #underkitchensinkorganization #trashbagstorage ♬ original sound - organizedcouch
@fretziejoymagallanes Sa mga mahihilig mg ipon ng mga used plastic diyan ,need niyo to mga mare😍 kaya i check out niyo na itong TRASH BAG DISPENSER! Sobrang ganda ! #garbagedispenser #plasticorganizer #grocerybags #dispenser #plasticdispenser #wallmountedplasticbag #trashbagdispenser #wallmountedgarbagebagholder ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz
@muzz.home Garbage Bag Dispenser ✨✨✨ #dispenser #garbagedisposal #garbagebaghack #garbagebagdispenser #racuntiktok #trashbagholder ♬ оригинальный звук - scar1exa

"Prostor je toliko bolje organiziran", "Estetika", "Sviđa mi se ovo", "Super je imati ovako nešto", "Predobro, olakšava organizaciju", "Više neće biti teško pronaći plastičnu vrećicu" neki su od komentara na TikToku.

Na Amazonu ima mnogo proizvoda poput ovih, a mi smo izdvojili one koji su nam posebno privukli pozornost, a koji će se uklopiti u gotovo svačiji dom.

Držač za vreće za smeće u obliku mačke, Amazon, 9.98 eura
Dispenzer za vrećice za smeće, Amazon, 19.99 eura
Uspravni dispenzer za vreće za smeće, Amazon, 8.33 eura

Pročitajte više