Jennifer Lopez prošetala u omraženim čizmama

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER LOPEZ uhvaćena je u opuštenom izdanju u subotu u Santa Monici. Pjevačica i glumica, koju smo najčešće navikli viđati u glamuroznim izdanjima na javnim događanjima i crvenim tepisima, odlučila se za puno ležerniji izgled prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza.

Modna kombinacija sastojala se od predimenzionirane hudice, donjeg dijela trenirke, torbice Hermes Birkin te popularnih čizmica marke Uggs. Poznato je da je J.Lo ljubiteljica čizama Ugg te je više puta viđena kako ih ponosno nosi. U svojoj kolekciji ima više modela i boja, a ovoga puta odlučila se za trenutno najpopularniju verziju, onu s platformom.

Teško ih je pronaći na stanju

Radi se o modelu Classic Mini s platformom koji dolazi u nekoliko boja, ali sudeći po društvenim mrežama i uličnoj modi, najpopularnija je upravo ova koju i J.Lo nosi - Chestnut (boja kestena). Te čizmice, u toj boji, trenutno je teško pronaći na stanju u trgovinama kod nas jer su gotovo posvuda rasprodane ili je na stanju svega nekoliko pari - i to uglavnom većih brojeva.

Ugg Classic Mini Platform, Footshop, 199.95 eura

Što se tiče ostatka njezinog izgleda, kosu je skupila u punđu, a make-up je bio prirodan. Kada su u pitanju dodaci, odlučila se za male naušnice u obliku koluta, po kojima je prepoznatljiva, te velike sunčane naočale kvadratnog oblika. Također, nosila je šal s plavim kariranim uzorkom i pernatim rubom, koji je kombinaciji dao dozu razigranosti.

Pročitajte više