Jeste li ikad vidjeli ovakvu peglu za kosu?

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN uređaj za kosu postao je prilično popularan na TikToku u kratkom periodu te zaintrigirao mnoge. Radi se o višenamjenskom 2 u 1 uređaju za kosu koji sliči na peglu, ali kombinira funkcije pegle za ravnanje kose i uvijača. Dakle, njime se kosa može izravnati, ali i nakovrčati. 

U videu koji je do sada pregledan preko 13 milijuna puta tiktokerica Natalie (@nat_day) pokazuje kako ga koristi. "Jeste li ikada vidjeli nešto ovakvo?" upita na početku. "To je pegla, ali kovrča kosu kako prolazite s njom kroz kosu." U videu je pokazala kako je točno koristi i što sve ovaj uređaj može. 

@nat_day this wins as my second favorite hair tool I've tried on tiktok so far #ttswinterbeauty #ttsacl #hairstyling #straightenercurls ♬ original sound - nat

"To je savršeno", izjavila je kada je napravila prvu kovrču. Potom je istaknula da želi vidjeti što sve može napraviti ovom peglom i pokušala izravnati pramen, a kasnije napraviti i opuštenu kovrču. "Ovo je tako zabavno", rekla je, zadovoljna rezultatima koje je dobila. "Stvarno mi se sviđa, jednostavna je za korištenje." 

Povela se rasprava ispod videa

Ispod videa skupilo se mnoštvo komentara, ali i povela rasprava o tome može li se klasičnom peglom isto tako nakovrčati kosa te dobiti isti rezultat.

"Isto možete učiniti običnom peglom", "Sve pegle to rade, ali mislim da je ovom lakše za ljude koji ne znaju kako", "Moja klasična pegla ovo ne radi", "Meni ovo treba jer sam tako loša s kovrčanjem kose", "Svi govore da njihova klasična pegla to radi, ali ja nikada to nisam uspjela učiniti njom."

Iako se u komentarima razvila prepirka oko toga može li se ili ne isto dobiti i klasičnom peglom, neki su istaknuli da svejedno žele ovakvu 2 u 1 peglu kakvu je tiktokerica pokazala jer im se čini jednostavnija za korištenje. 

LANDOT pegla za uvijanje i ravnanje kose 2 u 1, 42.96 eura

Takvu kakvu je Natalie koristila u videu našli smo na njemačkom Amazonu, cijena joj je 43 eura, a možete je vidjeti ovdje. Također, tu se mogu naći i recenzije ove pegle te se čini da su mnogi zadovoljni.

"Radi prekrasne kovrče", "U početku sam bila skeptična hoće li ispunjavati ono što obećava. No nakon nekoliko korištenja, jako sam zadovoljna. Treba par prelazaka za stvarno ravnu kosu, a valovi se lako kreiraju."

Pročitajte više