Još uvijek se može naći odličnih ponuda za ljetovanje na Jadranu. Evo par prijedloga

Foto: Booking.com, Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NISTE mogli rezervirati smještaj za ljetni godišnji odmor mjesecima unaprijed ili od silnih obaveza jednostavno niste stigli? Nema veze, jer za organizaciju ljetovanja još uvijek nije kasno. Iako je na Jadranu većina smještajnih jedinica puna u špici sezone koja kreće 15.7. i traje do 15.8., još uvijek se može pronaći smještaj za goste koji dolaze u zadnji tren. U nastavku istražite ponude koje možete rezervirati već danas.

Preporuke hotela

Pojedini hoteli na hrvatskoj obali još uvijek imaju slobodnih soba na raspolaganju u kolovozu pa smo tako izdvojili tri o kojima možete pročitati u nastavku. 

Hotel Vile Rivijera u Vodicama

Hotel Vile Rivijera Imperial u mjestu Vodice, smješten je 100 metara od plaže i 700 metara od središta grada. Objekt je okružen zelenilom i nudi pristup restoranu, teniskim terenima, sauni te unutarnjem i vanjskom bazenu. Prvi slobodan termin im je od 13. kolovoza, a cijena po noćenju za dvije osobe je 1623 kuna. 

Hotel Medena u Trogiru

Hotel Medena smješten je 150 metara od šljunčane plaže te ima restoran kao i klimatizirani smještaj. Oni najmlađi bi mogli uživati u ovom hotelu jer nudi dječje igralište te animacijske programe. Osim toga, hotel nudi i druge sportske aktivnosti kao što su tenis, mini-golf i stolni tenis. 

Prvi slobodan termin u kolovozu im je od 13.8. i to za cijenu od 1313 kuna po noćenju za dvije osobe. Soba je veličine 18 m2 s balkonom, a ponuda uključuje bife doručak. Sve sobe imaju balkon, TV sa satelitskim programima, sef i mini-hladnjak. 

Wyndham Grand Resrot u Novom Vinodolskom

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort još uvijek ima slobodnih smještajnih jedinica u kolovozu i to od 8. kolovoza. Početna cijena sobe s bračnim krevetom za dvije osobe je 2337 kuna po noćenju i uključuje doručak. Hotel se nalazi na 2 minute hoda od plaže, a 2 km od centra Novog Vinodolskog. Gostima nudi wellness centar, spa zonu, unutarnje i vanjske bazene s ležaljkama, fitness-centar, restoran te lounge barove.

Apartmani

Apartmani su idealni za one koji se na godišnjem odmoru vole osjećati kao doma i imati više kvadrata od standardne hotelske sobe na raspolaganju. Osim toga, ne žele ovisiti o hotelskom rasporedu obroka te uživaju u vlastitoj pripremi jela ili pak žele svaki dan isprobati hranu u drugom restoranu. Na Index Oglasima pronašli smo nekoliko apartmana koji su još uvijek slobodni u osmom mjesecu. 

Pinea studio apartman na Velom Lošinju

Pinea A1 studio apartman smjestio se na prekrasnom Velom Lošinju. Apartman ima terasu, klimu, mašinu za suđe i onu za veš. Nalazi se u staroj jezgri, 10 minuta od plaže, a 3 minute od rive. Cijena do 27.8. je 901 kuna po danu, od 28.8. do 10.9. 751 kunu, a od 11.9. nadalje 638 kuna po danu. Index oglas pogledajte ovdje.

Mobila kućica u Biogradu na moru

U Biogradu se nalazi ova mobilna kućica koja ima 3 spavaće sobe, kupaonicu, WC, kuhinju, dnevni boravak, terasu i vanjski tuš. Nalazi se 300 metara od plaže i može primiti do 8 osoba, dvije osobe u tom slučaju moraju spavati na kauču na razvlačenje. Slobodna je od 22.8., a cijena varira od 602 do 1355 kuna po danu i ovisi o terminu. Index oglas pogledajte ovdje.

Kuća za odmor u Svetom Filipu i Jakovu

Kuće za odmor su najbolja opcija za one koji imaju veliku obitelj ili društvo s kojim žele zajedno ljetovati. Pronašli smo jednu u Zadarskoj županiji koja ima pet spavaćih soba, dvije kupaonice i kuhinje kao i zatvorenu terasu od 20 kvadrata. Na minutu hoda je šljunčana plaža, igralište za djecu, pekara i trgovina. Slobodna je od 21.8. po cijeni od 1203 kune po danu. Index oglas pogledajte ovdje

Pročitajte više