Kanye West prodaje sve na svojoj Yeezy stranici za 20 eura

Foto: yeezy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA je Kanye West još bio partner s Gapom, izrazio je želju da cijene svojih Yeezy proizvoda spusti na 20 dolara. Njegov cilj tada je bio stvoriti "modernu, visokokvalitetnu osnovnu odjeću za muškarce, žene i djecu po pristupačnim cijenama". Međutim, njegova suradnja s Gapom nije prošla glatko zbog spornih cijena i drugih razlika u strategiji prodaje.

Godine 2022. Kanye je rekao da raskida ugovor s Gapom zbog kršenja njihovog ugovora. Međutim, izglednije je da je tvrtka prekinula suradnju s njim zbog njegovih kontroverznih izjava. Ipak, za Kanyea postoji svjetlija strana - sada može ostvariti svoj san o prodaji Yeezy odjeće po cijeni od samo 20 dolara (18.95 eura). Svi proizvodi na web-stranici Yeezy trenutno se prodaju po toj cijeni, ne uključujući troškove dostave, uz nekoliko opcija majica, topova i kontroverznih čarapa-tenisica.

Dostavljaju i kod nas, a ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više